Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Tirdzniecībā pieejami Positivus festivāla jaunie T-krekli

Līga Andžāne, 08.07.2009. 09:23 | komentāri (1)

No šodienas tirdzniecībā pieejami Positivus festivāla T-krekli, kuru dizains tapis īpašā Positivus festivāla un Latvian Art Directors Club (LADC) organizētā konkursā. Kreklus ar festivāla jauno identitāti ikviens interesents var iegādāties interneta vietnē www.uzvelckreklu.lv.
Tirdzniecībā pieejami Positivus festivāla jaunie T-krekli

Konkursā par labāko Positivus festivāla T-krekla dizainu piedalījās vairāk nekā 30 darbu autori, kuri iesniedza gandrīz 90 dažādus kreklu dizainus. Konkursa galveno ieguva Dagnis Skurbe (Give Us Work Riga), kurš ir arī iepriekšējo gadu festivālu dizaina autors. Veicināšanas balvu, kā arī īpašās žūrijas simpātijas ieguva Sabīne Višņevska. Apbalvoto vidū arī Harijs Grundmanis un Aigars Mamis. Visu augstāk minēto autoru darbi ir pieejami tirdzniecībā interneta vietnē www.uzvelckreklu.lv.

Positivus festivāla T-krekli: http://uzvelckreklu.lv/lv/katalogs/designer.php?did=18152.

Positivus festivāls, kas 17.-18.jūlijā norisināsies Salacgrīvā, ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz vismaz 8 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs Prāta Vētra, Moby, Sinead O’Connor, Peter Doherty, Ebony Bones un The Tiger Lillies.

Festivāla biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs.
Festivāla divu dienu biļete maksā Ls29, ar vietu telšu pilsētiņā - Ls32,50.
Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 17.jūlijā, maksā Ls15. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam sestdien, 18.jūlijā, maksā Ls20. Pieejama arī grupas biļete – pērkot piecas biļetes, sesto saņemsiet bez maksas. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas. Pieejamas arī VIP biļetes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV