Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Otrs lielākais tusiņš aiz BBP – „Zelta Zivtiņas telšu pilsētiņa”

Edgars Džiguns, 08.07.2009. 21:51

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šogad ikvienam „Tele2 Baltic Beach Party” apmeklētājam būs iespēja festivāla laikā pārvākties uz dzīvi „ZZ telšu pilsētiņā”, kas festivāla nedēļā būs atvērta sākot no ceturtdienas pulksten 12.
Otrs lielākais tusiņš aiz BBP – „Zelta Zivtiņas telšu pilsētiņa”

Telšu pilsētiņas iedzīvotājiem būs pieejams gan ūdens, gan labierīcības un teritorijā dežurēs apsardze. Maksa par iespēju uzturēties „Zelta Zivtiņas telšu pilsētiņā” šogad ir noteikta 2 lati no cilvēka, neatkarīgi no pilsētiņā pavadīto dienu skaita.

Zināms arī, ka neizpaliks par tradīciju kļuvušie pārsteigumi, kurus telšu pilsētiņas iemītniekiem arī šogad gādās Zelta Zivtiņa.

Kā apgalvo ilggadējais „Tele2 Baltic Beach Party” konferansjē Ufo, telšu pilsētiņā esot jādzīvo obligāti! „Starp citu, arī uz liepājniekiem tas pats attiecas. Festivāla laikā, domāju, tieši telšu pilsētiņa ir vieta, kur tā riktīgā dzīve arī notiek,” kādā sarunā apgalvoja Ufo.

Kā zināms, festivāls „Tele2 Baltic Beach Party” šogad notiks jau devīto reizi. Vairāk informācijas par un ap festivālu atrodama interneta mājas lapā – www.beachparty.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV