Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

„D-Night Arena” – no saullēkta līdz saulrietam

Edgars Džiguns, 09.07.2009. 10:12

Dienas gaismā nonākušas ziņas par gaidāmo festivāla „Tele2 Baltic Beach Party” teltī, kuras nosaukums ir „D-Night Arena”. Šī būs vieta, kur lielisku DJ un dzīvās mūzikas pavadībā notiks stilīgas un atraktīvas dejas latino, ska un karību ritmos. Vieta, kur alus satiks tekilu!
„D-Night Arena” – no saullēkta līdz saulrietam

„D-Night Arena” īpašie viesi būs regeja – deju duets “Tuklan”, kura sastāvā darbojas Nigērijā dzimuši saules mūzikas zinātāji Famous-T (Tonijs Tuklans) un Massiv Rex. “Tuklan” pazīstami gan ar saviem šoviem “dzīvajā”, gan darbiem ierakstu studijās, gan sacerētām dziesmām. Viņu pamanītākie darbi ir albums, kas iekaroja Āfriku, “Rasta Radio”, kā arī kompozīcija “Rhumba Stylee”, kas nokļuva Vācijas „Black Chart TOP 20”. Par izcilu saulainās mūzikas paraugu kļuva projekts ar nosaukumu „Love Deep Inside”, kas 23 nedēļas noturējās „Media Control” topā, kā arī 4 nedēļas spīdēja telekanāla VIVA „Club Rotation” topa 1.vietā.

Īpašu programmu gatavo DJ no Latvijas Carlo un Mr.Deko, kuri piedāvās dejas „Sunshine Project” ietvaros. DJ Carlo, kurš uzstājies arī Itālijas un Spānijas populārākajos festivālos un klubos, ir viens no nedaudzajiem šajā valstī, kurš attīsta latino funk, latino jazz, latino hip hop, kā arī brazīliešu, afrikāņu un indiešu mūzikas ritmus. 2006.gadā „Virusart” projektā „Viva la Bomba” aizsākās DJ Carlo sadarbība ar perkusionistu Mr.Deko.

Vēl mežonīgākas un trakākas izklaides no saullēkta līdz saulrietam nodrošinās putu jūra. „D-Night Arena” ietvaros būs iespēja arī fotografēties, baudīt asākās meksikāņu uzkodas, tiek solīta pat iespēja dejot uz bāra letes.

Kā zināms, festivāls „Tele2 Baltic Beach Party” šogad notiks 24. un 25.jūlijā. Biļetes uz festivālu iespējams nopirkt „Biļešu Paradīzes” kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – www.bilesuparadize.lv. Izmantojot festivāla partneru „Tele2”, „Zelta Zivtiņas”, „SMScredit.lv”, kā arī alus dzērienu „D-Light” un „D-Night” piedāvātās akcijas, iespējams saņemt atlaidi biļetes iegādei. Plašāka informācija par šiem piedāvājumiem atrodama internetā – www.tele2.lv, www.dnight.lv un www.smscredit.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV