Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Festivāla „Jaunais vilnis 2009” biļešu cenas paliek dārgākas

Ilze Malaševska, 09.07.2009. 10:16

Šogad starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa “Jaunais vilnis 2009” koncertu biļešu cenas kļuvušas dārgākas. Paši koncerta organizatori, cenu pieaugumu vērtē kā ļoti minimālu un apgalvo, ka ļaudis jau naski sākuši pirkt ieejas kartes.
Festivāla „Jaunais vilnis 2009” biļešu cenas paliek dārgākas

Ikgadējais mūzikas festivāls, kas norisinās Dzintaru koncertzālē, varētu asociēties ar Krievijas estrādes „krējuma” atrādīšanos skati un izcelties ar augstām biļešu cenām, tādējādi šī pasākuma apmeklētājiem radot elitāru auru. Jau iepriekšējos gados biļetes Dzintaru koncertzālē maksājušas sākot no 10 latiem zālēs beidzamajās rindās līdz par 200 latiem skatuves priekšā. Šogad īpaši neatšķiras biļešu cenas uz vienas dienas koncertiem, bet visu dienu koncertu biļete šogad līdzšinējo 1500 latu vietā maksā jau 1800 latu.

Vēl lielāks biļešu cenu pieaugums vērojams biļetēm VIP ložā, kur Krievijas mākslinieku un konkursu dalībnieku sniegumu var vērot, sēžot pie galdiņiem, dzerot šampanieti vai mielojoties ar uzkodām. Šogad VIP biļetes katrai koncertu dienai var iegādāties no 100 līdz 270 latiem, savukārt dārgākas biļetes ir tieši uz festivāla atklāšanas un noslēguma koncertiem – no 200 līdz 350 latiem. Interneta portāls „Kasjauns.lv” publicētā informācija norāda, ka pirms trim gadiem VIP ložas biļetes visām koncerta dienām maksājušas 8 500 latus, aizpērn – 12 000 latus, bet pagājušajā vasarā biļetes maksājušas 15 000 latu. Šogad biļešu cenas sasniegušas jau 18 000 latus. Interneta portālam „Jaunā viļņa” izpilddirektors Igors Jefremovs atklāja, ka „vislielākais pieprasījums patlaban esot pēc festivāla atklāšanas un noslēguma koncertu biļetēm”.

No 28. jūlija līdz 2. augustam Dzintaru koncertzālē notiks Starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss “Jaunais vilnis 2009”. Konkursa programmu veido atklāšanas koncerts un koncerti, kuru tematika saistīta ar pasaules hītiem, konkrētu valstu hītiem un īpašs koncerts, kas veltīts Krievijas māksliniekam Jurijam Antonovam. Līdz ar Krievijas slavenāko estrādes māksliniekiem, konkursa „Jaunais vilnis” ietvaros uz skatuves kāps tādas mūziķu apvienības kā „Roxette” un „Simply Red”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV