Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Tele2 Baltic Beach Party deju teltī uzstāsies STU HIRST

Viktors Bukults, 09.07.2009. 16:38

Viens no pēdējo gadu lielākajiem atklājumiem uz Eiropas klubu mūzikas skatuves - Stu Hirst (Global Undergound, VIVA Music, UK) uzstāsies Baltic Beach Party Liepājā, piektdien, 24. jūlijā, apstiprina www.stuhirst.com
Tele2 Baltic Beach Party deju teltī uzstāsies STU HIRST

Stu Hirst ir plaši pazīstams kā daudzpusīga klubu mūzikas personība – viņš ir ne tikai dīdžejs, bet arī atzīts producents un viens no divdesmitgadnieku paaudzes pazīstamākajiem Lielbritānijas dīdžejiem un producentiem. Kopš 2004 gada, Stu Hirst producēto klubu hītu skaits tuvojas jau otrajam desmitam. Tādi skaņdarbi, kā “Big Rooms Bigger Tunes”, “Rhythmique”, “Back To 92” vai “Not Another Bassline” to tikai  pierāda. Šis 2009 gads Stu Hirst atnesa divas veiksmīgas relīzes, martā Miami notiekošajā Winter Music Conference, viņš prezentēja savu jauno klubu grāvēju “Clap Snare Repeat”, kuš guva Pete Tong atbalstu BBC Radio 1, bet nupat maija mēnesī uz strauju popularitāti iegūstošā Lielbritānijas leibla CR2, dienasgaismu ieraudzīja nākamais Stu potenciālais klubu hīts “Time & Place for Bass”, kurš iekļauts officiālajā Ibiza 2009 kompilācijā.

Par uzvaru 2003. gada DJ Magazine's mix-tape competition, aptaujā starp daudziem tūkstošiem dalībnieku, Stu kļuva par Ibizas SPACE Outdoor Arēnas viesi slavenajās Closing Party, kopā ar John Digweed un Carl Cox. Par relīzi "Rhythmique / Electronique" uz Steve Lawler's Harlem Electric imprint izdevniecības, Stu Hirst savulaik saņēma novērtējumu 4/5 no DJ Magazine un 8/8 no M8 Magazine. Vēl 2004. gadā aizsākās Stu viesrezidences Steve Lawler piederošajās “Harlem Nights” Londonā, kuras arī padarīja jaunā Edinburgas dīdžeja vārdu slavenu visā Lielbritanijā. Patlaban viņš ir viens no “Harlem Nights” loģiskā turpinājuma – Steve Lawler menedžētā VIVA Music māksliniekiem. Viens no Stu Hirst pēdējo gadu lielākajiem klubu hītiem saucās "Plenty", tas kļuva par eiropas lielo deju zāļu jeb “big room melodic house record”. Sekojošais "Cocooned" bija electro žanra labākais paraugs, kurš plūca laurus Ibizas deju klubos.

Stu ir digitālās mūzikas izdevniecības Strawberry Blonde Records īpašnieks un daudzu atzītu mūzikas izdevniecību biedrs, kuru vidū jau pieminētā Steve Lawler Viva Music, Harlem / Limbo / Subversive / Level / Plastic Fantastic / Fantastic House /. Stu vada arī savas izdevniecības Strawberry Blonde Records radiošovu, vadošajā digitālajā elektroniskās mūzikas radiostacijā – Proton Radio. Šobrīd Stu Hirst’a skaņdarbus klubu mūzikas fani zina visos kontinentos un tos atskaņo lielākās klubu mūzikas zvaigznes: Steve Lawler, Nic Fanciulli, Luke Fair, Desyn Masiello, Mark Knight, Darren Emerson, Paul Jackson, Wally Lopez, un visbeidzot Pete Tong, Carl Cox un John Digweed!

www.stuhirst.com
www.myspace.com/stuhirst

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV