Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

„TELE2 Baltic Beach Party” grupa „Dzelzs vilks” uzstāsies kopā ar Ilzi Ķuzuli

Aija Kaukule, 22.07.2009. 13:29

24.jūlijā Liepājā, tieši saulrietā plkst. 22.05 uz festivāla „Tele2 Baltic Beach Party” Lielās skatuves kāps grupa „Dzelzs vilks” – kā vieni no festivāla NH jeb nacionālajiem hedlaineriem.
„TELE2 Baltic Beach Party” grupa „Dzelzs vilks” uzstāsies kopā ar Ilzi Ķuzuli

„Būs dziesmas, kas visvairāk iekustina mūs pašus un publiku, arī, protams, svaigas lietas no jaunā „Dzelzs vilka teātra”. Kopā ar mums Liepājā piekritusi uzstāties arī mūsu daiļā „dzelzs meitene”– Ilze Ķuzule. Vārdu sakot, esam gatavi īstam pludmales rokenrolam!” atklāj Juris Kaukulis.

Ieskatam gaidāmajā koncertā grupa piedāvā noklausīties Ilze Ķuzules iedziedāto dziesmu „Harijs” no izdevniecības „Upe TT” šī gada maijā izdotā albuma „Dzelzs vilka teātris” – vienīgo dziesmu grupas vēsturē, kurā dzirdama tikai sievietes balss. Juris – šoreiz pie ģitāras. „Harijs” sākotnēji tapis Dailes teātra izrādei „Tas trakais, trakais Harijs”, bet albumā ieguvuis citu skanējumu. Dziesmas autori - Juris Kaukulis un „Dzelzs vilks”. Klausieties dziesmu šeit, Latvijas raidstacijās un portālā „draugiem.lv”. Lejupielāde www.platforma.lv un www.amazon.com.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV