Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

"Optibet": "Jaunajā vilnī" uzvarēs dalībnieki no Krievijas

"Pr Līnija", 29.07.2009. 12:20

Jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" pirmo uzstāšanos priekšvakarā vienīgā latviešu totalizatora OPTIBET eksperti jau ir sastādījuši spēcīgāko mūziķu sarakstu: par favorītiem tiek uzskatīti dalībnieki no Krievijas, Ukrainas (Jamala) un Sondoro Sandhy no Indonēzijas. Viņu iespējas uzvarēt novērtētas ar koeficientu 8.62.
"Optibet": "Jaunajā vilnī" uzvarēs dalībnieki no Krievijas

Nākamajā trijniekā sarindoti potenciālie uzvarētāji Shmiel Sara (Polija), Mališeva Anna (Krievija) un Marks Lorens (Baltkrievija) – koeficients 10.20.

"Kā zināms, mēs aktīvi piedalāmies arī dažādos sabiedriskos un kultūras pasākumos, - stāsta OPTIBET attīstības direktors Jevgēnijs Bogdanovs. – Tāds populārs starptautisks konkurss kā "Jaunais vilnis" ir kļuvis par mūsu ekspertu intereses objektu, piedāvājot visiem interesentiem piedalīties un prognozēt uzvarētājus".

Mūsu valsts pārstāvi Aishu bukmeikeri ierindo trešajā trijniekā (koeficients 11.80), tādas pašas iespējas prognozē arī dalībniecei no Ķīnas Gu Liya.

Pēc ekspertu domām, vismazākās izredzes uzvarēt ir Likam (Gruzija), Nurjanai Kermenbajevai (Kanzhstāna) un Mili Nitičai (Ukraina) – koeficients 31.30.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV