Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

Pīts Dohertijs: „Mēs domājam par „The Libertines” albumu”

Ilze Malaševska, 31.07.2009. 14:31 | komentāri (1)

Pīts Dohertijs ir paziņojis, ka viņš un Karls Barats ir nolēmuši ierakstīt albumu un doties koncertturnejā. Ideja par darbības turpināšanu radusies pēc grupas „The Libertines” atkalapvienošanās koncerta šī gada maijā.
Pīts Dohertijs: „Mēs domājam par „The Libertines” albumu”

Grupas „The Babyshamble” līderis Pīts Dohertijs ir paziņojis, ka vēlas atkal apvienot grupu „The Libertines”, bet joprojām nav runājis par Karla Barata viedokli šajā jautājumā. Pīts Dohertijs jau laikrakstam „The Times” ir paziņojis, ka abi mūziķi ir gatavi 2010. gadā atgriezties ierakstu studijā. „Mums bija pāris labas stundas”, pēc atkalapvienošanās koncerta sacīja Pīts Dohertijs, „tas bija brīnišķīgi. Domāju, ka ierakstīsim ierakstus un dosimies tūrē. „The Libertines” tiks nākamajā līmenī”. Šobrīd mūziķis plāno arī darbu pie sava jaunā solo albuma.   

Arī pats Karls Barats nenoliedza tādu iespējau, ka 2010. gadā „The Libertines” varētu atgriezties. Viņš uzsvēra, ka turpinās strādāt pie sava solo albuma, bet 2010. gadā iespējama ir grupas apvienošanās. „Nākamais gads ir nākamais gads”, sacīja mūziķis. „Tad redzēsim, kas notiks”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV