Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Dohertijam atcelta apsūdzība par laupīšanu

Mārtiņš Zviedris, 06.10.2011. 14:46

Vācu policija dzērumu uzskata par vainu mīkstinošu apstākli.
Dohertijam atcelta apsūdzība par laupīšanu

Rēgensburgas pilsētas policija Bavārijā atcēlusi apsūdzību britu rokmūziķim Pītam Dohertijam, kuru turēja aizdomās par mūzikas veikala skatloga stikla izsišanu un ģitāras un ierakstu nolaupīšanu. Atsaucoties uz kārtībsargu paziņojumu, "NME" raksta: Dohertijs atzīts par pārāk piedzērušu, lai saprastu, ko pats dara.

Šā gada pavasarī kāda aculieciniece policijai stāstīja: viņa Dohertiju atpazinusi vienā no trim cilvēkiem pie veikala Rēgensburgas vecpilsētā 8. marta rītā. Tūlīt pēc tam, kad viņa vīriešiem pagājusi garām, atskanējis plīstošu stiklu troksnis, un viens no laupītajiem pastiepis roku izsistajā skatlogā. "Tas bija Dohertijs. Es skaidri pazinu viņu," vārdā nenosaukto liecinieci citēja izdevums "Gigwise", atsaucoties uz vietējo presi.

Dohertijs Vācijā filmējās galvenajā vīriešu lomā lentē par franču 19. gadsimta literātu Alfrēdu de Misē.

Atbildot uz apsūdzbām, viņš izteica pieļāvumu, ka varētu būt izsitis logu, bet noliedza to, ka būtu līdzdalīgs zādzībā.

Ja mūziķis būtu notiesāts, šis viņam būtu bijis otrais cietumsods pēdējos nedaudzajos mēnešos. Šovasar Dohertiju pirms termiņa atbrīvoja no cietuma par narkotiku glabāšanu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV