Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

Pīts Dohertijs: „The Libertines” spēlēs 2010. gadā

Ilze Malaševska, 19.08.2009. 15:49

Pīts Dohertijs ir atklājis, ka viņa plānos ir atkal apvienot grupu „The Libertines”, lai tā spēlētu 2010. gada mūzikas festivālos Lielbritānijā, ziņo „NME.com”.
Pīts Dohertijs: „The Libertines” spēlēs 2010. gadā

Grupas „Babyshambles” un „The Libertines” līderis Pīts Dohertijs atklāja, ka jau šobrīd viņam ir izdevies pārliecināt grupas basģitāristu Džonu Hassalu un bundzinieku Gariju Povellu par grupas atkal apvienošanās un koncerttūres nepieciešamību, savukārt konkrētie koncertu datumi tiks paziņoti līdzko Karls Barats piekritīs šim lēmumam.

 „Tas notiks,” sacīja Pīts Dohertijs. „Esmu runājis ar Džonu Hassalu, viņam šī ideja patīk”. Uz jautājumu – vai zināma Karla Barata atbilde – Dohertijs sacīja, ka „viņš teica, ka spēlēs”. Pīts Dohertijs arī jokojot sacīja, ka būtu gatavs maksāt Karlam, ja viņš nepiekristu apvienot grupu. „Varbūt es varētu atkal apvienot „The Libertines” bez viņa, gluži tāpat kā viņš to izdarīja bez manis (Karls Barats organizēja „The Libertines” koncertus, kad Pīts Dohertijs bija izmests no grupas narkotisko vielu lietošanas dēļ)”, sacīja mūziķis. „Es ieliktu sludinājumu „NME.com”: Karlos uz laiku atlaists”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV