Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Maikla Džeksona bēres tiek pārceltas

Ilze Malaševska, 24.08.2009. 13:10

Popa karaļa Maikla Džeksona bēru ceremonijas datums atkal ticis pārcelts. Šoreiz ģimenes locekļi ir paziņojuši, ka mūziķis Losandželosā tiks glabāts 3. septembrī nevis 29. augustā kā bija ziņots iepriekš, ziņo „BBC News”. Tomēr bēru ceremonijas pārcelšanas iemesli netiek atklāti.
Maikla Džeksona bēres tiek pārceltas

Iepriekš Maikla Džeksona ģimene paziņoja, ka mūziķa bēru ceremonija notiks mūziķa 51. dzimšanas dienā, 29. augustā. Pēc dziedātāja mātes Ketrīnas Džeksones advokāta teiktā, daži ģimenes locekļi nav vēlējušies, lai viņu apglabā šajā dienā, ziņo „Reuters”. Tādējādi ģimenē saistībā ar mūziķa bēru dienu datumu izvēli, esot radušās komunikācijas problēmas.

Šobrīd tiek sacīts, ka mūziķis tiks glabāts privātā ceremonijā Forest-Lawn memoriālajā parkā Glendālē, kura lielajā mauzolejā atrodas mākslinieka Leonardo Da Vinči darbs „Pēdējais vakarēdiens” un pāris Mikelandželo statuju kopijas, savukārt ieeja tiek stingri apsargāta.

Tāpat piektdien tiesnesis apstiprinājis darījumu starp M.Džeksona testamenta izpildītājiem un koncertu rīkotājiem AEG Live. Šīs lēmums pieņemts, par spīti ģimenes iebildumiem, un atļauj īstenot popmūzikas karaļa piemiņas lietu ekspozīcijas projektu. Savukārt savu lēmumu tiesnesis pamatoja ar to, ka tas ir pieņemts „mākslas vārdā”, ziņo „BBC News”. Paredzams, ka "šovs" sāksies Londonā O2 arēnā, kur dziedātājs šovasar plānoja uzsākt savu „This is It” tūri, bet joprojām nav zināms, kas tiks iekļauts šajā koncerta programmā, kura tiks izrādīta trīs pilsētās un katrā no tām uzturēsies sešus mēnešus.

Maikls Džeksons miris 26. jūnijā, savukārt 7. jūlijā Losandželosā notika atvadu koncerts.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV