Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Filma 'This Is It' pirmajā dienā nopelna 20 miljonus dolāru

Mārtiņš Atvars, 30.10.2009. 14:33 | komentāri (1)

Gluži tāpat, kā pats mākslinieks, Maikla Džeksona (Michael Jackson) filma "This Is It" ir kļuvusi par starptautisku hītu.
Filma 'This Is It' pirmajā dienā nopelna 20 miljonus dolāru

Aizkulisēs uzņemtā filma ir par Džeksona gatavošanos 50 koncertu turnejai. Tā ir uzstādījusi augstāko ienākumu rekordu, nopelnot 20,1 miljonu dolāru, paziņoja Sīvs Elzers (Steve Elzer) no kompānijas “Sony”.

Studija iegādājās tiesības uz "This Is It" uzņemto filmas materiālu no koncertu sponsora AEG par 60 miljoniem dolāru.

Vislielākie filmas ienākumi ir no ārzemēm - "This Is It" pirmajā dienā ārvalstīs nopelnīja 12,7 miljonus dolāru, salīdzinot ar 7,4 miljoniem dolāru ASV. Filmai bija ļoti lieli panākumi vairākās valstīs – Lielbritānijā un Francijā, kā arī Ķīnā, Meksikā un Brazīlijā. Šodien filmai būs pirmizrāde vēl 10 valstīs.

Par filmas popularitāti varēja nojaust jau ceturtdien ap pusdienlaiku, kad ienākumi par dienas izrādēm pārsniedza 2,2 miljonus dolāru, kuri bija iekasēti otrdien. Šādi ienākumi „oktobra otrdienai bija kaut kas nepieredzēts,” paziņoja Elzers.

Filmas recenzijas pārsvarā bijušas pozitīvas, vairākums fanu ir sajūsmā par filmu. Atsauksmju kopsavilkums Rottentomatoes.com ir šāds: „Lai gan šī nav ierastā koncertu filma, kādu daži gaidīja, Maikla Džeksona filma 'This Is It' ir pietiekami izklaidējoša, lai būtu sava ambiciozā nosaukuma cienīga.”

Filma tiks rādīta 99 valstīs, jaunākās ziņas liecina, ka apmeklēti ir gan dienas, gan vakara seansi, paziņoja Elzers.

Kompānija “Sony” cer, ka pozitīvās atsauksmes par filmu ļaus tai noturēties virsotnē arī nedēļas nogalē.

Avots: edition.cnn.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV