Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Televīzija safabricē video par dzīvu Džeksonu

Ilze Malaševska, 01.09.2009. 10:01

Video par to, ka Maikls Džeksons izkāpj no Tiesu medicīnas ekspertu automašīnas, kura ved viņa līķi, bijis inscenēts blefs, ko veidoja vācu kabeļtelevīzijas RTL pārstāvji, ziņo ārvalstu mediji.
Televīzija safabricē video par dzīvu Džeksonu

Dienu pēc tam, kad šis video parādījās interneta vietnē „You tube”, vācu kabeļtelevīzijas RTL pārstāvji paziņoja, ka ir tā autori. Viņi arī norādīja, ka video ticis veidots kā eksperiments, lai pārliecinātos, kā publika reaģēs uz blēņām un mānīšanos.

TV pārstāvji savu rīcību pamato ar to, ka cilvēki, kuri negrib pieņemt kādu patiesību, parasti ir gatavi noticēt pat vislielākajām blēņām. Tā tas bijis arī šajā gadījumā. Šo safabricēto video pirmajā dienā apskatījuši 700 000 cilvēki. Jāpiebilst, ka RTL arī agrāk eksperimenta kārtā, lai pārbaudītu publikas lētticību, nodarbojusies ar dažādu fiktīvu video izveidi, raksta interneta portāls „Kasjauns.lv”.

Mediji augusta nogalē jau ziņoja, ka kādā no ārvalstu interneta vietnēm parādījies video, kurā redzams, ka brīdī, kad Maiklam Džeksonam jau bija jābūt mirušam, kāds viņam līdzīgs cilvēks, pusgariem, melniem matiem, tērpies melnās biksēs un baltā uzvalka kreklā, izkāpj no kriminālizmeklētāju automašīnas. Šī video ievietotājs apgalvoja, ka no automašīnas, kurā it kā atrodas dziedātāja līķis, sveiks un vesels izkāpj pats M. Džeksons. Aculiecinieka video uzņemts no attāluma un cilvēku, kurš izkāpj no automašīnas, nevar labi saskatīt, tādējādi arī izskanēja pieņēmumi, ka īstenībā mūziķis varētu būt dzīvs. Šaubas pastiprināja arī fakts, ka mūziķa apbedīšanas datums vairākas reizes ticis pārcelts.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV