Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

“Radiohead” Reading festivālā 2009 koncertu atklāj ar “Creep”

Baiba Sniķere, 01.09.2009. 17:45 | komentāri (2)

Uzstājoties kā hedlaineri, 2009. gada 30. augustā Reading festivāla (Reading Festival) noslēguma dienā, grupa “Radiohead” šokēja fanus, koncertu atklājot ar dziesmu “Creep”.
“Radiohead” Reading festivālā 2009 koncertu atklāj ar “Creep”

Uzkāpjot uz pasākuma galvenās skatuves, grupas līderis Toms Jorks (Thom Yorke) pavisam ikdienišķi piegāja pie mikrofona un, pirms atskaņoja savu 1992. gadā izlaisto hītu, sasveicinājās ar pūli, vienkārši uzsaucot "Wassup”, tādā veidā atdarinādams vecu alus reklāmu.

Tālāk viņi turpināja ar nesen lejupielādējamo singlu “These Are My Twisted Words”, kuru viņi vakar, 29. augustā, spēlēja Līdsas festivālā (Leeds Festival).

Radiohead spēlēja tādas dziesmas kā “Just”, “Karma Police” un “Idioteque”, kā arī dažas dziesmas no pēdējā albuma “In Rainbows”, to skaitā “Jigsaw Falling Into Place” un “15 Step”.

Pirms dziesmas “Bodysnatchers” atskaņošanas, Jorks publikai paziņoja, ka basistam Kolinam Grīnvudam (Colin Greenwood) ir tehniskas problēmas.

“Kolina basa pedālis tikko sagāja uz īso”, viņš informēja, atdarinot to, kā uzsprāgst ģitāras pedālis.

Lai vai kā, grupa uzstāšanos turpināja bez problēmām, taču Jorks dziesmu starplaikos visai minimāli uzrunāja publiku.

Grupa savu uzstāšanos noslēdza ar ļoti ātru 1997. gada himnas “Paranoid Android”, kā arī visai skumju “Everything In Its Right Place” versiju.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV