Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Atvasara restorānā “Nekādu problēmu

Agris Semēvics, 15.09.2009. 13:56

Vasaras muzikālais restorāns „Nekādu Problēmu” arī septembra vidū turpina piedāvāt atvasarīgas muzikālās vakariņas kopā ar Latvijā pazīstamiem mūziķiem.
Atvasara restorānā “Nekādu problēmu

Galerijas:

Šonedēļ ar diviem stilistiski atšķirīgiem muzikālajiem projektiem Doma Laukumā viesosies dziedātāja Diāna Pīrāgs – piektdien čigāniskās Gipsymania, bet svētdien romantiskās La Petite Paris ietvaros.

Trešdien un ceturtdien uz „Nekādu Problēmu” skatuves redzēsiet šīs vasaras laikā sevi pārliecinoši parādījušās grupas “Ēnas” un “The Briefing”.

Savukārt nedēļas galvenais muzikālais notikums gaidāms sestdien, 19. septembrī, kad restorānā atkārtoti viesosies viens no LNT muzikālā šova „Dziedošās Ģimenes” favorītiem Miks Dukurs un grupa “Fortuna G”. Neliels ieskats jaunā dziedātāja un viņa pavadošās grupas „vizītē” Vecrīgā pirms pusotras nedēļas ir gūstams aplūkojot foto.

Šonedēļ vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu” viesosies:

otrdiena, 15. septembris – Blues Gang;
trešdiena, 16. septembris – Ēnas;
ceturtdiena, 17. septembris – The Briefing;
piektdiena, 18. septembris – Diāna Pīrāgs & Gipsymania;
sestdiena, 19. septembris – Miks Dukurs & Fortuna G;
svētdiena, 20. septembris – Diāna Pīrāgs & La Petite Paris.

Plašāku informāciju par restorānu – izvērstu muzikālo afišu, ēdienu un dzērienu kartes, foto galerijas, kā arī citas aktualitātes iespējams meklēt „Nekādu Problēmu” mājas lapā www.nekaduproblemu.lv .

Foto: Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV