Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Miks Dukurs prezentēs debijas albumu

Zane Gargažina, 11.05.2011. 11:18

Restorānā - bārā „Burga" Dzirnavu ielā 36 ceturtdien 12. maijā, 19:30 notiks mūziķa Mika Dukura debijas albuma „Summa" prezentācija.
Miks Dukurs prezentēs debijas albumu

13 kompozīcijās summēts trīs gadu garumā krātais muzikālais materiāls, tā veidošanā piedalījušies daudzi Latvijas mūziķi. Radiostaciju topus jau tagad iekaro pirmais šī albuma singls „Jau atkal rīts", kam mūziku sarakstījis Mika tētis Edijs Dukurs, savukārt albuma tituldziesma „Summa" sarakstīta sadarbojoties ar norvēģu komponistu, mūziķi Arne Vatnoy.

„Man ir neizsakāms prieks, ka laika gaitā ir izdevies satikt daudzus radošus, lieliskus mūziķus, māksliniekus u.c. cilvēkus, kas beigu beigās savienojušies vienā kopīgā veikumā – „Summa". Tikai patiesa draudzība, sadarbība un ģimenes atbalsts var veidot ko skaistu un vienotu. Viss ir saskaitīts un tagad atliek vien pagriezt skaļāk beidzot paveikto un uzstādīt jaunus mērķus, ņemot vērā jau saskaitīto," saka Miks.

Debijas albuma vizuālajai sajūtai savu radošo esenci ir pievienojusi arī māksiniece Elita Patmalniece. Miks atzīst, ka tieši Elitas radītās lelles lieliski atspoguļo to, cik raibi gājis pa visu šo laiku un cik patīkami un žilbinoši skaisti ir redzēt kopainu.

Interesenti būs gaidīti debijas albuma „Summa" prezentācijas pasākumā, kas norisināsies restorānā - bārā „Burga" (Dzirnavu ielā 36, pretī „Alberthotel") 12. maijā. Ierašānās no plkst. 19:00, sākums 19:30. Lūgums iepriekš ziņot par ierašanos, jo vietu skaits ir ierobežots.

Dziesmu ierakstos piedalījušies: Edijs Dukurs; Paula Dukure; Ivars Rebhūns; Edijs Šimiņš; Egons Kronbergs; Vilnis Krieviņš; Mārtiņš Leja; Matīss Čudars; Kaspars Pļavnieks; Jānis Čubars; Kārlis Indrišonoks; Liene Kļava; Valters Pūce; Nils Īle; Mārtiņš Burkevics; Juris Kristons; Oskars Ozoliņš, Madara Celma, Baiba Vanaga & deju grupas "Dzirnas" meiteņu koris (Melānija, Nikola, Estere, Eva).

Studijas darbs: Egons Kronbergs; Mārtiņš Burkevics; Ģirts Laumanis/Lomiks; Artūrs Skujiņš Meijiņš.

Dizains: Jānis Vīksna, Elita Patmalniece

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV