Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Miks Dukurs iesaistās deju mūzikas projektā

Guntars Račs, 06.09.2011. 11:39

Jaunu dziesmu „ Tu mani cel" kopīgi realizējuši deju mūzikas producents Dween (Kaspars Dvinskis) un dziedātājs Miks Dukurs.
Miks Dukurs iesaistās deju mūzikas projektā

Dween deju un klubu mūzikas producēšanai pievērsās 2008. gadā. Viņa veiksmīgākie skaņdarbi ir tapuši sadarbībā ar Robertu Lejasmeijeru, solisti Sandiju Vīganti, grupas PeR dalībnieku Ralfu Eilandu un solisti Viktoriju Plēpi. Dween kontā ir vairāki veiksmīgi dziesmu remiksi tādiem izpildītājiem kā Lauris Reiniks, BTH un Forte.

Miks Dukurs uz skatuves ir jau no 11 gadu vecuma. Dibinājis grupu „Pent-in Dreams" , kā arī kopā ar māsu un tēvu piedalījies LNT šovā „Dziedošās ģimenes". Pirms tam piedalījies šovos „Koru Kari" un „Hello, Jūrmala". 2010. gadā piedalījies „Jaunā Viļņa" atlasē. Sadarbībā ar Uldi Marhileviču un dziedātāju Aiju Andrejevu Miks kā solists sevi pieteica, Jauniešu Dziesmu Svētkos izpildot dziesmu ciklu „Iedomājies".

„Man dziesmas demo radās jau vairāk kā pirms gada. Meklēju variantus, kas varētu sarakstīt tekstu un to arī iedziedāt. Strādāju ļoti nopietni, lai panāktu pozitīvu skanējumu. Meklējot dziedātāju, nolēmu nosūtīt savu dziesmas demo Mikam Dukuram un viņš ātri vien atbildēja, ka tas esot viņa izaicinājums, uztaisīt kaut ko deju mūzikas lauciņā. Mēs ātri vien sarunājām satikšanos, lai izrunātu sadarbības iespējas. Strādājot pie dziesmas ieraksta studijā, Miks dungojot līdzi pavadījumam, iedomājās, ka varētu labi skanēt ''Tu mani cel'' un tas arī kļuva par dziesmas piedziedājumu.

Man ar Miku strādāt bija ļoti patīkami, patika, kā viņš ar savu spēcīgo balsi var ātri integrēties dažādos mūzikas stilos. Domājam arī turpmāk sadarboties.

Visbeidzot jāsaka liels paldies Robertam Lejasmeijeram par padomu tehniskajos risinājumos un atbalstu!!!" sadarbību komentē Dween.

Miks Dukurs: „Kad Latviju pamazām apskauj rudens un uz zināmu laika periodu jāatvadās no izteikti saulainajām un siltajām dienām, prātu pārņem pārdomas. Šogad paveicās, jo tieši tādā brīdī saņēmu piedāvājumu no Dj Dween , kas man deva iespēju iedziedāt pacilājošu kompozīciju! Mulsināja vien fakts, ka deju mūzikas žanrā līdz šim neko paveicis nebiju. Tomēr vienmēr esmu attiecies pozitīvi pret jauniem piedāvājumiem un izaicinājumiem. Dziesmas ieraksta procesā kļuvu arī par teksta autoru. Teksta nav daudz, taču tā arī gribējās – īsi un konkrēti pateikt, ka vienmēr ir jauki, ja ir kāds, kurš ir līdzās. Vairāku man labi pazīstamu cilvēku attiecības tieši šobrīd ir sašķobījušās, un mans novēlējums ir neļaut tam notikt! Celiet savas labās sajūtas augstāk kā jebkad, lai pārvarētu jebkuras sezonālas grūtības.„

Dziesmas radio versija un pagarinātā versija Mp3 formātā ir ekskluzīvi pieejama portālā Doremi.lv http://doremi.lv/Music/item/528248

Dziesmas veicināšas video:

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV