Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Miks Dukurs izdod otro solo albumu

Easyget.lv, 01.11.2013. 11:52

Miks Dukurs prezentēs solo albums „Crew” par mīlestību un cilvēkiem ap mums
Miks Dukurs izdod otro solo albumu

Mika Dukura otrā solo albuma „Crew” prezentācija notiks otrdienas vakarā 5. novembrī plkst. 19:00 – pašā Vecrīgas sirdī, omulīgajā bārā – kafejnīcā “Ezītis miglā” (Palasta ielā 9). Vakaru īpašu padarīs akustiskais koncerts, kuru sniegs Miks Dukurs ar savu crew: Kārlis Indrišonoks, Edijs Dukurs un Reinis Reķis.

Visu dziesmu tekstu autors – Miks Dukurs, izņemot dziesmu, “Visbriesmīgāk Ir, Kad Otram Sāp”, kurā izmantots I. Ziedoņa dzejolis. Ar tekstiem angļu valodā palīdzēja Dustin Womack, amerikānis, kurš iepazīts tikai šovasar, bet jau tiek uzskatīts par draugu, kā arī Mika māsīca Una Volkova un labs ģimenes draugs - Ieva Vītoliņa. Albuma dizainu veidojis mākslinieks un fotogrāfs Jānis Vīksna (www.janisviksna.com), par pamatu izmantojot Edija Dukura gleznu ‘Ugunsputns’

Miks Dukurs, mūziķis: “Nav viegli vārdos raksturot pozitīvo enerģiju, ko guvām, ierakstot šo materiālu. Nosaukums “Crew” tika iegūts dabiskā ceļā, jo tā arī sajutāmies, nevis kā grupa vai kas cits, bet tieši kā Crew - komanda, kas kopīgiem spēkiem rada mūziku, tā kā viņiem tas šķiet pieņemami. Šajās dziesmās viss ir par mīlestību un cilvēkiem, kas dzīvo ar un par mums. Ceru, ka visi šobrīd zina, kuri katram ir šie cilvēki. Runājot par manu turpmāko muzikālo darbību, tad viennozīmīgi varu teikt, ka ar šo CD mans Crew tikai sāk savu radošo darbību. Apsolām pilnveidoties, turpināt eksperimentēt un domājam jau par nākamo albumu!”.

Paralēli ļoti aktīvai koncertdarbībai regulāri mērots ceļš uz Jelgavu, kur Prime Time Records studijā, ar pašu saimnieku – jauno skaņu inženieri Jāni Šmēdiņu (Fakts) – priekšgalā, strādāts pie jaunajiem ierakstiem. Albumā iekļautas 12 dziesmas, no kurām septiņas tika sarakstītas un ieskaņotas īpaši šim CD, bet trīs tika izvēlētas no iepriekš realizēta Mika Dukura repertuāra.

Visus ierakstus producējis, nu jau pastāvīgais Mika Dukura bundzinieks, pianists, ģitārists un izcils draugs – Kārlis Indrišonoks. Protams, ieraksta tapšanā savu vārdu teica arī pārējais crew – pats Miks Dukurs, Edijs Dukurs un Jānis Šmēdiņš. Dziesmas “Never Let You Down” un “Tu Mani Cel” uzskatāmi kā papildieraksti, kurus producējis Jānis Šmēdiņš (Fakts). Par dziesmas “Milda” iznākumu liels paldies producentam Kristapam Krievkalnam.

Digitāli albums pieejams jau šobrīd: Spotify, CdBaby (http://www.cdbaby.com/cd/miksdukurs) un iTunes interneta veikalos. Novembrī CD būs pieejams arī mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās un Statoil degvielas uzpildes stacijās. Albuma prezentācijā to būs iespējams iegādāties par āipašu cenu, pirms nonākšanas veikalu plauktos.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV