Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīgas Gospelkoris uzņem jaunus dalībniekus

Sanda Brūna, 22.09.2009. 14:02

Tuvojoties jaunajai sezonai, Rīgas Gospelkoris uzņem jaunus dalībniekus – gan jau esošajam Rīgas Gospelkorim, gan jaunajam bērnu gospelkorim.
Rīgas Gospelkoris uzņem jaunus dalībniekus

Rīgas Gospelkoris aicina ikvienu jaunu, muzikālu jaunieti, kurš vēlas kļūt par daļu no Rīgas Gospelkora, 5.oktobrī plkst. 18.00,  Vernisāžā (ieeja no Merķeļa ielas puses) uz jauno kora dalībnieku uzņemšanu.

Šajā sezonā arī tiks izveidots bērnu gospelkoris (sākot vecumā no 5 gadiem), tādēļ arī visi interesenti tiek aicināti un gaidīti pieteikt savus bērnus arī šim korim.

Līdz ar jauno dalībnieku uzņemšanu, tiem kora jaunajiem dalībniekiem, kuri vēlēsies individuāli attīstīt un pilnveidot savu vokālo talantu un iepazīties ar gospel, jazz un blues mūzikas žanriem, būs iespēja pieteikties arī vokālajā studijā. Vokālo studiju vadīs Railī Orrava - profesionāla mūziķe, dziedātāja un pasniedzēja. Railī ir Latvijas Mūzikas Akadēmijas fakultātes „Mūzikas mācības, mūzikas izglītības inovācijas” maģistrantūras absolvente. Londonas Goldsmitas Universitātē apguvusi populāras mūzikas vokālu un džeza improvizāciju, kā arī absolvējusi radošās kalpošanas fakultāti Londonas Starptautiskajā Bībeles Institūtā.

Rīgas Gospelkoris (vadītājs Jānis Maslovskis) nu jau sesto gadu aktīvi koncertē Latvijā un ārpus tās (Norvēģija, Kipra, Vācija), apmeklē gospel mūzikas festivālus pasaulē, piemēram, Vācijā un ASV, kā arī paplašina muzikālo redzesloku veidojot kopīgus projektus ar gospel mūzikas zvaigznēm no Čikāgas, ASV un pašmāju mūziķiem. Koris ir arī iniciatori un galvenie organizatori gospel mūzikas festivālam „Sing Gospel, Latvia!”, kas jau divus gadus veiksmīgi norisinās Latvijā.


Pieteikties iespējams, rakstot uz e-pastu  info@gospelkoris.org ar sekojošu informāciju:
1)vārdu, uzvārdu,
2)vecumu,
3)kas Tevi interesē – koris vai vokālā studija.

Nāc un pievienojies!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV