Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Toms Jorks izveidojis jaunu grupu un paziņo par uzstāšanos

Egija Petrova, 30.09.2009. 09:11

Grupas "Radiohead" līderis Toms Jorks grasās spēlēt divus koncertus kopā ar dalībniekiem no grupas "Red Hot Chili Peppers" un "R.E.M.".
Toms Jorks izveidojis jaunu grupu un paziņo par uzstāšanos

Lai nospēlētu savu solo darbu koncertā, grupas līderis sadarbojas ar grupas "Red Hot Chili Peppers" basģitāristu Flī, ilggadējo grupas "R.E.M" pavadošā sastāva dalībnieku Džoīju Varonkeru, brazīliešu daudzu dažādo instrumentu pārvaldītāju Mauro Refosko un grupas "Radiohead" ilggadējo mūzikas producentu Naidželu Godrihu.

Jorka jaunā muzikālā apvienība  4. un 5. oktobrī nospēlēs divus koncertus Losandželosā, pasākumu norises vietā "Orpheum Theatre".

Dziedātājs Toms Jorks grupas "Radiohead" blogā raksta: ”Pēdējās nedēļās esmu organizējis grupas tikšanās, kurās mēs prieka pēc dzīvajā uzspēlējam jaunās dziesmas no albuma "The Eraser", kā arī darām citas lietas, lai redzētu, vai šis projekts varētu izdoties!”

Viņš piebilda: „Mums vēl īsti nav grupas nosaukuma, un uzstāšanās nebūs pārāk ilga, jo... nu… mums vēl pagaidām nav daudz dziesmu. Bet nākat un apskatāt koncertu, ja esat tuvumā!”

Grupas "Radiohead" līderis drīzumā atklās, vai viņa jaunā grupa uzstāsies arī citās vietās.

Kā iepriekš tika ziņots, Jorks ir domājis par savu pseidonīmu solo karjerai, smeļoties iedvesmu no komiķa Ādama Bakstona (Adam Buxton). Viņš apsvēris tādus pseidonīmus, kā, piemēram, "Tombola" (Thombola), "Tomoseksuālis" (Thomosexual), "Jorkas hercogs" (The Duke Of Yorke) un "T.Homme".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV