Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

LR3 - Klasika tiešraidē piedāvā koncertu "Krievu mūzikas pērles I"

Ilze Zvaigzne, 19.10.2009. 21:48

Piektdien, 23.oktobrī plkst.19:30 Latvijas Radio 3 – Klasika klausītājiem tiešraidē piedāvās Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra koncertu no cikla "Krievu mūzikas pērles".

Šis koncertu cikls jau iepriekš guvis lielu klausītāju atsaucību un pirmajā šīs sezonas koncertā Latvijas Nacionāla simfoniskā orķestra mākslinieki muzicēs jaunā Latvijas Nacionālās operas galvenā diriģenta – lietuviešu maestro Modesta Pitrena vadībā.

Koncerta programmā būs gan populāras, gan mazāk zināmas lappuses no Arama Hačaturjana baleta "Spartaks", kā arī Riharda Štrausa skaņdarba „Dons Kihots” op.35, kura solists būs lieliskais krievu čellists Aleksandrs Kņazevs. Trešdien, 21. oktobrī plkst. 12:00 par šo daudzpusīgo mūziķi, kurš veiksmīgi darbojas arī kā ērģelnieks, stāstīsim arī Latvijas Radio 3 – Klasika portretraidījumā "Benefice".

Latvijas Radio 3 – Klasika var klausīties arī internetā www.latvijasradio.lv .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV