Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Grupa “re:public” nosauc albuma izdošanas datumu un laiž klajā jaunu singlu “3 zvaigznes”

easyget.lv, 23.04.2007. 18:15

Ilgi gaidītais grupas “re:public” albums “Atbrīvots” nāks klajā 2007. gada 18. maijā, bet digitāli tas jau no šīs nedēļas pieejams ekskluzīvi BOMS.lv!
Grupa “re:public” nosauc albuma izdošanas datumu un laiž klajā jaunu singlu “3 zvaigznes”

No nākamās nedēļas grupa klausītājiem piedāvās jaunu radio singlu “3 zvaigznes”! Dziesmu “3 zvaigznes” grupa izvēlējās kā simbolisku vēstījumu 4. maija Neatkarības atjaunošanas svētkos par notikumiem Latvijas politikā, sociālekonomiskajos procesos, politiķu augstprātīgo attieksmi pret sabiedrības interesēm, ko ilustrē augsta līmeņa korupcijas skandāli un sasteigtu likumprojektu “bīdīšana” noteiktu personu interešu vārdā. Ar šo dziesmu grupa aicina klausītājus aktīvāk paust savu viedokli, piemēram, piedaloties referendumā par drošības likuma grozījumiem, atbalstot Valsts Prezidentes aicinājumu.

“Re:public” prezentēs jauno singlu dzīvajā pirmatskaņojumā 4.maija Neatkarības atjaunošanas svētkos 11. novembra krastmalā ap plkst. 19:50.

Sestdien, 21. aprīlī Kara muzejā Pulvetornī grupa tikās ar Latvijas armijas misijas Irākā karavīru tuviniekiem un nospēlēja pozitīvu akustisko dziesmu programmu. Koncerts ir kā sadarbības turpinājums ar Aizsardzības ministriju, kas neatteica aizdot Latvijas armijas karavīru formas Eirovīzijas 2007 priekšnesumam.

Albumā būs iekļautas 11 dziesmas, tai skaitā jau radiostacijās ar panākumiem skanējušās kompozīcijas Piga tā, Tu mani kontrolē, 9.vilnis, Eirovīzijas 2007 fināla dziesma Home, kā arī albuma tituldziesma Atbrīvots un citas:

1.9.vilnis
2.In The Name
3.Light Of My Day
4.Dari ko liek
5.Jauna diena
6.Atbrīvots
7.Tu mani kontrolē
8.Piga tā
9.Fitness
10.3 zvaigznes
11.Home

Grupa arī ziņo, ka tikko atjaunota informācija viņu mājas lapā www.republic.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV