Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Sākas akcija "DĀVINI MŪZIKU!"

Mārtiņš Pučka, 23.11.2009. 15:12

Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LSNO) un VSIA "Latvijas Koncerti" sadarbībā ar "Biļešu Paradīzi" piedāvā lielisku iespēju akciju „Dāvini mūziku” - no 23. līdz 30. novembrim visās "Biļešu Paradīze" tirdzniecības vietās un internetā http://www.bilesuparadize.lv/davinimuziku/ ikviens mūzikas cienītājs varēs iegādājies biļetes uz LNSO un "Latvijas Koncertu" 2009/2010. gada sezonas koncertiem ar atlaidi līdz 40 %.

Tuvojas Ziemassvētku laiks, un mēs visi domājam par to, ko dāvināt saviem mīļajiem šajos svētkos un kā viņus iepriecināt. Mūzika ir piedzīvojums, kas ļauj pacelties pāri ikdienišķajām rūpēm un sniedz gandarījumu mūsu dvēselei. Mūsuprāt, tieši šobrīd, kad materiālais stāvoklis daudziem vairs nav tik labvēlīgs , mēs esam aicināti pārvērtēt materiālo lietu nozīmi cilvēka dzīvē un atcerēties, ka bez kultūras un dvēseles bagātināšanas ir grūti pilnvērtīgi dzīvot.

Arī mums kā kultūras nozares pārstāvjiem šis ir sarežģīts laiks, bet tieši tāpēc mēs vēlamies saviem klausītājiem dāvāt iespēju iegādāties biļetes uz koncertiem par daudz zemākām cenām.

Akcija "DĀVINI MŪZIKU!" ir spēkā tikai vienu nedēļu – no 23. līdz 30. novembrim, bet tās laikā var iegādāties biļetes uz koncertiem līdz pat 2009/2010. gada sezonas beigām. Plašāka informācija par akciju un koncertiem uz kuriem iespējams iegādāties biļetes ar atlaidi LNSO (www.lnso.lv), „Latvijas Koncerti” (www.latvijaskoncerti.lv) un „Biļešu Paradīzes” mājas lapā (www.bilesuparadize.lv/davinimuziku/).

"DĀVINI MŪZIKU!" - tā ir iespēja uzdāvināt sev un saviem tuvajiem neaizmirstamu ceļojumu brīnišķīgajā mūzikas pasaulē!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV