Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pīts Dohertijs atklāj stāstu par dzīvības uzturēšanas iekārtu

Egija Petrova, 25.11.2009. 18:27

Pīts Dohertijs apgalvo, ka oktobrī atradās slimnīcā pie dzīvības uzturēšanas iekārtas, tāpēc viņam vajadzēja atcelt vairākus solo koncertus Īrijā.
Pīts Dohertijs atklāj stāstu par dzīvības uzturēšanas iekārtu

Grupas "Babyshambles" līderis "NME.COM" stāstīja, ka "pārpūlēšanās" drīzāk bija kas cits, lai gan šis bija oficiālais skaidrojums, kāpēc tika atcelti koncerti Belfāstā (13. oktobrī), Dublinā (14. oktobrī) un Galvejā (15. oktobrī). Patiesībā viņa stāvoklis bija daudz nopietnāks.

„Ja es nebūtu pie dzīvības uzturēšanas iekārtas, tad noteikti būtu bijis Īrijā,” viņš atklāja mūzikas ziņu portālā "NME.COM", stāstot par uzturēšanos Svindonas slimnīcā "Great Western". „Bet mana sirds apstājās.”

Dohertijs, kuram ir implantāts, kas novērš kokaīna un heroīna iedarbību, teica, ka narkotikas nebija par iemeslu tam, ka viņu transportēja uz slimnīcu.

„Ārstu pirmā doma bija, ka tas ir saistīts ar narkotikām, bet tā nebija,” izteicās Pīts Dohertijs. „Kas notika? Nu, es nezinu. Es neatceros. Es biju enerģijas pilns, ar rokām imitēju mašīnas stūrēšanu. Un tad es vienkārši… apstājos. Mans ķermenis vienkārši apstājās.”

Grupas līderis piebilda, ka viņam viss bija kārtībā, bet tomēr viņu paturēja uz nakti slimnīcā, lai pārliecinātos, un tagad Pīts nevar sagaidīt "Babyshambles" decembra turneju. „Turneja ir tieši tas, kas nepieciešams, lai izveseļotos,” sacīja Dohertijs.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV