Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

22. Randoms Dīvānvakara viesis – Klāss Vāvere

Ian, 30.11.2009. 11:54

Trešdien, 2. decembrī, plkst: 18:00 Vecrīgā, mūzikas veikalā „Randoms” “Randoms Dīvānvakarā” viesosies Klāss Vāvere.
22. Randoms Dīvānvakara viesis – Klāss Vāvere

„Randoms Dīvānvakarā” * viesosies Klāss Vāvere - mūzikas pazinējs, pa retam dīdžejs, žurnālists, „šūpuļdziesmu” izlašu sērijas veidotājs un nule klajā nākušās grāmatas „101Mūzikas Albums Vērtīgai Kolekcijai” autors.

Šoreiz – 101 jautājums Klāsam un „101 Mūzikas Albums Vērtīgai Kolekcijai”  grāmatas apautogrāfēšana.

* „RANDOMS DĪVĀNVAKARS”
– tā ir iespēja satikt mūziķus dzīvē, sarunas tuvumā, bez žoga un barjeras, stereotipu lauzīšana, jautājumi un atbildes, noklusētā patiesība, mirklis mūzikas, autogrāfs kolekcijai un tā sajūta, ko nevar lejupielādēt!
- Daži no iepriekš dīvānotajiem mūziķiem – Astro’n’out, Igo, Linga, Dzelzs Vilks, Alis P, SPB, Uldis Rudaks, Invasion, Bedwetters (Ee), Gacho, u.c.
-  notiek jau 4 gadus un tie ir atjaunota vecā, labā Randoms tradīcija no veikala pirmsākumiem deviņdesmitajos, kad tanī norisinājās preses konferences un albumu prezentācijas vietējiem un ārzemnieku ‘grandiem’ – Prāta Vētrai, East 17, Igo, Jumpravai, u.c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV