Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

„Astro’n’out” jaunais albums ir klāt

Inga Praņevska, 07.12.2009. 12:16

Vakar, 6.decembrī, klausītājiem tika nodots „Astro’n’out” jaunais – pēc skaita jau trešais albums - „Ģeometrija”.
„Astro’n’out” jaunais albums ir klāt

Vairākas albumā iekļautās kompozīcijas klausītājiem būs jau atpazīstamas. „Tici sev”, „Tilts” un „Apple Green” paguvušas gūt klausītāju atzinību vēl pirms pagājušajā gadā iznākušā akustiskā albuma, savukārt pēdējais singls „Spoguļoties” „Radio SWH” topā

Albumā ir 14 kompozīcijas, no kurām vairums latviešu valodā. Paši „astronauti” par albumu saka: „Tas noslēdz konkrētu posmu mūsu muzikālajā dzīvē – ir kā punkts uz „i”, apkopojot ilgi krātas sajūtas, un nostādot mazliet pat satraucošā sākum-pozīcijā, kad ir skaidrs - nebūs viegli pārspēt šī albumu muzikālo un emociju dažādību, radot atkal jaunas dziesmas.”

Albums savu oficiālo prezentāciju piedzīvos jau 11.decembrī, plkst.20.00, koncertā „Sapņu Fabrikā”. Kā koncerta īpašie viesi uzstāsies Andis Grīva, Goran Gora, Arnis Račinskis („Mofo”) un pūtēju trio.

Koncerta biļetes iespējams iegādāties „Biļešu Servisa” kasēs ( skatīt: http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/roks_un_pops/?show=14830 ), savukārt uzrādot „Dienas Draugu karti”, ar 20% atlaidi.

Albuma producenti un lielkoncerta organizatori: SIA „Avantis Promo”.

Uz koncertu aicina: SIA „Tele 2”.

Atbalsta: tipogrāfija „Olderi”, SIA “RJK”, „Uzveckreklu”, „Tophair”, grāmatnīca „Globuss”, krodziņš „Andalūzijas suns” un „Brugel”.

Albuma informatīvie atbalstītāji: informatīvais e-dienests „Inbox.lv”, “Draugiem.lv”, “Pozitivaszinas.lv”, “Radio SWH”, “JCDecaux”, “LNT”, „LMK”, „Bad Dog”, „Double Coffee”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV