Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Eirovīzijas mājas lapā iespējams noskatīties visu konkursa dalībnieku dziesmu videoversijas

Ieviņa Ancena, 16.04.2010. 14:40

No šodienas Eirovīzijas mājas lapā (www.eirovizija.lv) iespējams noskatīties visu šīgada Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa dalībvalstu dziesmu videoversijas. Kopumā tās ir 39, ieskaitot Latvijas pārstāves AISHAS dziedāto Jāņa Lūsēna un Guntara Rača dziesmu „What For?”.
Eirovīzijas mājas lapā iespējams noskatīties visu konkursa dalībnieku dziesmu videoversijas

„Tā ir lieliska iespēja iepazīt mūsu konkurentus, uzzināt, kādas ir šīgada dziesmas un to tematika, kā izskatās konkursa dalībnieki un kādas ir viņu balsis. Arī šīgada konkursā netrūks slavenību: Serbijas pārstāvja Milana Stankoviča dziedātās dziesmas „Ovo Je Balkan” mūzikas un teksta autors ir neviens cits kā Gorans Bregovičs, kas pasaules slavu ieguvis ar slaveno „Kāzu un bēru orķestri” un filmu mūziku,” stāsta Eirovīzijas nacionālās atlases projekta vadītāja Iveta Lepeško. 

Savukārt no 6. maija par šīm dziesmām varēs arī balsot. Alternatīvais balsojums noslēgsies Eirovīzijas starptautiskā fināla dienā - 29. maijā, kad LTV1 tiešraidē uzzināsim Latvijas interneta lietotāju favorītu. 

LTV arī atgādina, ka Eirovīzijas mājas lapā atrodama aktuālākā informācija par Latvijas pārstāvi AISHU, viņas dziedāto dziesmu „What For?”, kā arī dziesmas autoriem – komponistu Jāni Lūsēnu un teksta autoru Guntaru Raču, ir pieejams dziesmas teksta oriģināls un tulkojums, apskatāma fotogalerija, kas tapusi sadarbībā ar foto aģentūru F64.

Kā jau ziņots, Eirovīzijas konkursa starptautiskais fināls Norvēģijas galvaspilsētā Oslo notiks no 25. līdz 29. maijam. Latvijas nacionālās atlases uzvarētāja AISHA ar sesto kārtas numuru uzstāsies pirmajā pusfinālā 25. maijā. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV