Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīgas Gospelkoris uzņem dalībniekus

Rīgas Gospelkoris, 26.04.2010. 13:46

Rīgas Gospelkoris aicina ikvienu muzikālu jaunieti, kurš vēlas kļūt par daļu no Rīgas Gospelkora, 5.maijā plkst. 18.00, Vernisāžā, Maestro zālē (ieeja no Merķeļa ielas puses) uz jauno kora dalībnieku uzņemšanu.
Rīgas Gospelkoris uzņem dalībniekus

Jau iepriekšējā sezonā tika likti pamati bērnu gospelkorim - tāpēc uz noklausīšanos aicināti arī mazie vecumā no 5 gadiem.

Tiem, kuri vēlēsies individuāli attīstīt un pilnveidot savu vokālo talantu, kā arī iepazīties ar gospel, jazz un blues mūzikas žanriem, būs iespēja pieteikties vokālajā studijā. Vokālo studiju vada Railī Orrava - profesionāla mūziķe, dziedātāja un pasniedzēja. Railī ir Latvijas Mūzikas Akadēmijas fakultātes "Mūzikas mācības, mūzikas izglītības inovācijas" maģistrantūras absolvente. Londonas Goldsmitas Universitātē apguvusi populāras mūzikas vokālu un džeza improvizāciju, kā arī absolvējusi radošās kalpošanas fakultāti Londonas Starptautiskajā Bībeles Institūtā.

Rīgas Gospelkoris (vadītāji Railī Orrava un Jānis Maslovskis) nu jau sesto gadu aktīvi koncertē Latvijā un ārpus tās (Norvēģija, Kipra, Vācija), apmeklē gospel mūzikas festivālus pasaulē, piemēram, Vācijā un ASV, kā arī paplašina muzikālo redzesloku, veidojot kopīgus projektus ar gospel mūzikas zvaigznēm no ASV un pašmāju mūziķiem. Koris ir arī iniciatori un galvenie organizatori gospelmūzikas festivālam "Sing Gospel, Latvia!".

Pieteikties iespējams, uz e-pastu gospelkoris@inbox.lv sūtot sekojošu informāciju: vārds, uzvārds, vecums, īss muzikālas pieredzes apraksts un norāde, kas tieši interesē - koris, vokālā studija vai bērnu gospelkoris.

Nāc un pievienojies!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV