Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Kluba “Essential” jaunās pasākumu sērijas “Music First+” ietvaros uzstāsies James Zabiela

Propeller Productions, 11.05.2010. 09:12

14. maijā uz kluba Essential lielās skatuves kāps  James Zabiela, kurš apmeklēs Latviju sava jaunā albuma "Masters Series: Life" tūres ietvaros. Katru pasākuma apmeklētāju gaida lieliska dāvana: ne tikai iespēja baudīt pasaulslavenā dīdžeja tehniski un muzikāli izsmalcināto priekšnesumu, bet arī saņemt savā īpašumā jaunā albuma eksemplāru.
Kluba “Essential” jaunās pasākumu sērijas “Music First+” ietvaros uzstāsies James Zabiela

"music first+" ir jauna pasākumu sērija klubā Essential, kuras ietvaros uzstāsies tādi mākslinieki, kuri savu popularitāti ir ieguvuši nevis pateicoties daudzkārtējiem hītiem radiostacijās, lieliem pārdoto ierakstu apjomiem un grandioziem šoviem, bet gan tādi dīdžej-mākslas meistari, kuri pasaules slavu nopelnījuši ar savu oriģinālo un bieži vien unikālo tehnisko izpildījumu un – pats galvenais – priekšnesumu muzikālo saturu! Kā “music first+” atklāšanas pasākuma īpašais viesis klubā Essential uzstāsies James Zabiela, lai godam realizētu šīs pasākumu sērijas galveno mērķi – demonstrēt Rīgas klubu apmeklētājiem  pilnīgi citu perspektīvu uz dīdžeja muzikālo un tehnisko sniegumu.

James Zabiela un Renaissance apvienojuši spēkus, lai pilnīgi jaunas koncepcijas ietvaros prezentētu pērnā gada ierakstu sērijas "Masters Series" miksa turpinājumu.
 
Mūsdienu straujā attīstības tempa mudināti, skaņu ierakstu kompāniju pareģi izdomā arvien jaunus, dinamiskus mūzikas izplatīšanas veidus, kuri ir tālu no ierastajām metodēm. Par vienu no spilgtākajiem šāda veida radošo izpausmju piemēriem var kalpot veids kā klausītājiem piedāvāts lejupielādēt jauno Radiohead albumu "In Rainbows": katrs maksā tik, cik viņš uzskata par adekvātu. James un Renaissance turpina attīstīt šo industrijas tendenci, realizējot unikālu "Masters Series" izplatīšanas veidu.

Šī gada martā Zabiela ar savu miksu dodas pasaules turnejā, kur katrā no pasākumiem ikviens apmeklētājs kopā ar ieejas biļeti saņem arī jaunā albuma eksemplāru.  Albums tiek pasniegts ka DVD disks kartona aploksnē ar pilnkrāsas apdruku. Kopā ar diviem miksiem diskā ir ierakstīti arī ekskluzīvi video: mākslinieka tūres dienasgrāmata un "Master Series" tapšanas process, kā arī skrīnseiveri, wallpaper, icons u.c.
 
"Gandrīz tāpat kā mans iepriekšējais "Master Series" mikss, šis ir īpatns dzīves nospiedums, kuru es uztveru ar savām ausim, -  par savu jaunu darbu saka James Zabiela. – Šoreiz es neveidoju divus atšķirīgus ceļojumus (mājām un klubam), bet mēģināju dzīves tematiku iedzīvināt abos miksos, tos apvienojot, un tadā veidā zīmējot vienotu muzikālu horizontu".

14.maijā klubā Essential James Zabiela, kurš savu setu laikā izmanto ārkārtīgi plašu dīdžeju  mūzikālo instrumentu arsenālu (Pioneer CDJ2000, EFX-1000, DJM800 un laptopu), iesildīs  dīdžejs no Lielbritānijas - Tom Budden. Pirms dažiem gadiem, pateicoties talantam organiski spēlēt kā warm-up, tā peak-time un after-hours setus, Tomu ievēroja ietekmīgi britu promoteri un viņam tika gods uzspēlēt Renaissance pasākumā kopā ar James Zabiela un King Unique. Tas kļuva par lūzuma punktu un straujas attīstības sākumu viņa karjerā. Pēc galvenā vakara viesa – James Zabiela, aiz kluba Essential pults stāsies kluba DJ Aldee.

Music First +
Klubs Essential
Skolas ielā 2
14. maijā, plkst. 23:00 - 06:00

www.essential.lv
www.propeller.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV