Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Klubā „Essential" norisināsies „Tasty Soundz Session" sarīkojums

Andre Crash, 19.08.2010. 19:17

21.augustā plkst 23:00 klubs Essential piedāvā Tasty Soundz Session pasākumu ar gardākajām house mūzikas skaņām no Tasty Soundz projekta dalībniekiem. Uz kluba galvenās skatuves uzstāsies Andre Crash un Deros, Franzo Kolms un Alias. Viņus iesildīs Laso, bet atdzesēs Steve K. Pasākuma gardākais pārsteigums - Vācijas jaunā Tech House paaudze, Odezza Lee (SoundAgenten).
Klubā „Essential" norisināsies „Tasty Soundz Session" sarīkojums

Odezza ir aktīvs Vācijas Tech House paaudzes dīdžejs, ikgadējā open-air festivāla Spring Sounds organizators, kā arī Sound Agenten ierakstu leibla pārstāvis. Odezza Lee ir dīdžejs ar salīdzinoši lielu pieredzi, darbojas šajā lauciņā jau kopš 1998.gada, kad pirmo reizi parādījās elektroniskās deju mūzika radio stacijā MTH House FM. Kopš tā laika ir apbraukājis gandrīz visus lielākos Vācijas klubus, piedalījies lielākajos vācu zemes pasākumus.

Sarīkojumu kuplinās Tasty modeles, bet pēc pasākuma atmiņas rosinās mix cd, ko būs iespējams iegūt, ja ieradīsies klubā laicīgi.

Tiekamies 21.augustā klubā Essential, Rīgā, Skolas ielā 2. Sākums 23:00, beigas 6:00, bet afterparty līdz plkst 10:00.

Pasākumu atbalsta Latex Records, Nightlife.lv, Draugiem.lv, Nakts šovs Chill un citi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV