Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Klubā "Essential" uzstāsies pirmā Krievijas dīdžej-meitene

Saint, 21.03.2011. 21:38

Sestdien, 26.martā, "KaZantip Baltic", klubs "Essential", "Pelin 27" un Ukrainas aviolīnija „Aerosvit" piedāvā īsti vasarīgu un emocionālu projektu „Laime ir, tās nevar nebūt". Par galveno viesi kļūs Krievijas kultūras galvaspilsētas Sanktpēterburgas nakts klubu leģenda Ļena Popova.
Klubā "Essential" uzstāsies pirmā Krievijas dīdžej-meitene

Ļena Popova ir viena no labākajiem Krievijas dīdžejiem vēl ar padomju rūdījumu. Savu karjeru Ļena sāka 1994.gadā, kļūstot par pirmo dīdžej-meiteni Krievijā. Līdzās klubu aktivitātēm Ļena Popova darbojas arī radio. No 2002.gada viņa ir Pēterburgas deju laukuma „Щастье" koordinatore un dvēsele Kazantipā.

Muzikāli Ļena Popova savos setos piedāvā techno, breaks, dubstep savijumu. Viņas uzstāšanās ir augstākas klases freestyle. Turklāt viņa ir viena no nedaudziem, kas joprojām spēlē uz vinila platēm. No muzikālā materiāla Ļena spēlē to, ko citi spēlēs tikai rīt.

Ar enerģisku setu Ļenu Popovu uzsildīs vairākkārt par Odesas labāko dīdžeju atzītais Lemah (UA), kas atstāja neaizmirstamu iespaidu uz publiku un kluba „Essential" administrāciju pēc viņa pēdējās uzstāšanās 2010.gada martā. Par vēl vienu viesi no Ukrainas kļūs spilgts personāžs – DJ Vadoz (UA). Muzikālo ainu papildinās atzīti dīdžeji no Lietuvas un Latvijas - Virus J un DJ Saint.

White Room ar ekskluzīvu DJ setu no Londonas uzstāsies DJ Grasso (UK), dīdžej-meitene no Baltkrievijas Shejay Ksana, kā arī regulāri viesi Yanik (LT) un Nikulin (LV).

Par speciālu video priekšnesumu parūpēsies Cbetomusic, šovu sagatavos Fabrique Unique no Igaunijas.

Links uz viesu sarakstu:
http://www.essential.lv/g/?2nqx
Aizpildiet laukumus: vārds, uzvārds, e-pasts un draugu skaits līdz 4 cilv. un tiksiet pasākuma viesu saraksta (bezmaksas)

http://djlenapopova.promodj.ru/
http://lemah.promodj.ru/
http://myspace.com/virusj
http://saint.promodj.ru/

http://www.essential.lv
http://www.aerosvit.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV