Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Emi izdod pirmo soloalbumu

Elīna Sprūde-Nesenberga, 31.05.2010. 11:41

Dziedātāja Emi 1.jūnijā laiž klajā savu pirmo soloalbumu “Making of Emi”. Jaunā albuma dziesmas pauž dažādas emocijas, bet kopumā albuma noskaņa ir pozitīva.
Emi izdod pirmo soloalbumu

Dziedātāja ir priecīga un lepna par jauno albumu: “Projektā un albumā “Making of Emi” esmu ieguldījusi milzīgu darbu, un es domāju, ka to var dzirdēt albuma dziesmās un redzēt projekta videomateriālos. Šis ir sen lolots sapnis, un beidzot tas ir piepildījies. Neviens un nekas nespēs man izjaukt šo fantastisko sajūtu. Man priekšā vēl ir garš ceļš un daudzi pārbaudījumi, un es nevaru vien sagaidīt, ko dzīve man metīs pretī”.

Jau jūnijā Emi sāks savu Latvijas koncerttūri, informācija par precīziem koncertu datumiem un vietām būs atrodama dziedātājas mājas lapā - www.emimusic.lv

Emi šis gads ir bagāts ar koncertiem un notikumiem, dziedātāja nesen ir atgriezusies no koncerttūres Kiprā. „Pa šīm divām nedēļām esmu pieredzējusi tik daudz. Viss negāja tik gludi kā biju cerējusi, bet esmu ieguvusi milzu pieredzi un daudz ko sapratusi. Pirmkārt, ja vēlies, lai viss ietu gludi, viss jādara pašam, un otrkārt, vienmēr ir jābūt rezerves plānam. Koncerttūre Kiprā bija paredzēta vienu mēnesi, bet beigās sanāca tikai divas nedēļas. Taču jau jūlijā es braukšu atpakaļ ar speciāli sagatavotu šovprogrammu, kurā ietilps gan manas dziesmas, gan arī pasaulē populāri hīti. Uzstāšanās paredzēta tādos Kipras klubos kā “Loft”, “Rainbow” un citos,” stāsta Emi.

Projekta “Making of Emi” dziesmas ir iespējams dzirdēt Radio 3, Kurzemes radio, Radio 1, Latviešu radio, Valmieras radio, projekta video iespējams redzēt Arte TV, Platforma televīzijā un ExTV.

Visus jaunumus par Emi varat izlasīt www.emimusic.lv, sekot dziedātājas gaitām iespējams Tviterī -  http://twitter.com/emianimusic.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV