Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Starptautisko koncerttūri dziedātāja Emi uzsāk Kiprā

Elīna Sprūde-Nesenberga, 29.04.2010. 19:09

Jau maijā dziedātāja Emi uzsāk starptautisko koncerttūri ar uzstāšanos Kipras klubos. Par koncerttūres norisi Emi stāsta: „Bija plānots koncerttūri sākt Latvijā, bet nāca šis piedāvājums un es nespēju atteikties no šīs lieliskās iespējas. Esmu ļoti priecīga, ka man tiek dota šāda iespēja sevi parādīt plašākai publikai”.
Starptautisko koncerttūri dziedātāja Emi uzsāk Kiprā

Koncertu sēriju Kiprā Emi uzsāks pilsētā Pafosā, kur uzstāsies vietējos klubos. Koncerttūre Kiprā ilgs aptuveni mēnesi un jau jūnija vidū Emi atgriezīsies Latvijā, lai gatavotos sava jaunā albuma „Making Of Emi” prezentācijai. Latvijā dziedātājas koncerttūre sāksies augustā.

Projekta “Making of Emi” dziesmas ir iespējams dzirdēt Radio 3, Kurzemes radio, Radio 1, Latviešu radio, Valmieras radio, projekta video iespējams redzēt Arte TV, Platforma televīzijā un ExTV.

Kā jau iepriekš ziņots, janvāra beigās dziedātāja uzsāka projektu “Making of Emi”, kas ir ieskaņa starptautiskajai koncerttūrei. Plašākai publikai Emi kļuva zināma 2004.gadā, kad dziedāja grupā „Sister Act”.

Visus jaunumus par Emi varat izlasīt www.emimusic.lv, kā arī sekot viņas gaitām iespējams dziedātājas Tvitera kontā  http://twitter.com/emianimusic.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV