Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

ZZ Baltic Beach Party laikā Zelta Zivtiņa pludmales vidū uzburs palmu oāzi

Vita Sirica, 21.07.2010. 12:44

Zelta Zivtiņa īpašajā ZZ Baltic Beach Party 10.jubilejas gadā sarūpējusi daudz patīkamu pārsteigumu. ZZ Dance Beach House varēs ne tikai ļauties trakulīgām dejām, bet arī tikt pie īpaša make-up, savukārt pludmalē darbosies ZZ pludmales inventāra nomas punkts. Turklāt dažiem laimīgajiem būs iespēja laimēt ekskluzīvus ielūgumus uz tikšanos ar leģendāro igauņu grupu Reigani.

Pašā ZZ Beach Dance House uzstāsies virkne dažādu dīdžeju no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm. Paralēli, sadarbībā ar Birutas Mageles starptautisko stilistu skolu, darbosies arī īpaša ZZ make-up studija, kur būs iespējams sapucēties karstākajai šīsvasaras ballītei - izveidot tumsā luminiscējošu, vai saulē mirguļojošu make-up ar kuru izcelties festivāla laikā un pārsteigt draugus. Festivāla laikā pludmalē tiks atvērta arī Zelta Zivtiņas fotostudija, kurā ikviens varēs nofotografēties kopā ar draugiem un mīļākajiem ZZ seriāla varoņiem.

ZZ Baltic Beach Party laikā ZZ varoņi izspēlēs ielūgumus uz Meet&Greet pasākumiem, kuru laikā varēs klātienē satikt savus iemīļotos mūziķus. Īpaši ekskskluzīvi ielūgumi šoreiz būs uz tikšanos ar slaveno igauņu grupu Reigani. Tos savā īpašumā iegūs, kā arī iespēju iepazīties un nobildēties ar grupu privāti, tikai 5 laimīgie fani.

Arī šogad Tele2 bezmaksas mobilo telefonu lādēšanas punktā ikvienam būs iespēja atstāt lādēties savu telefonu, lai atkal ar jaunu sparu sazinātos ar draugiem un iemūžinātu festivāla spilgtākos notikumus. Šogad mobilais lādēšanas punkts darbosies visu diennakti, sākot no piektdienas plkst.18:00 vakarā līdz svētdienas plkst.12:00 dienā.

Festivāla zonā darbosies ZZ Labo mantu tirdziņš un ZZ aktīvās atpūtas inventāra noma, kur varēs nomāt, piemēram, tādas lietas kā pludmales tenisa ekipējumu, volejbola bumbas u.c. Pludmalē varēs satikt arī instruktorus, kuri labprāt interesantiem parādīs, kā braukt ar skimbordu un SUP dēli. Turpretim mierīgākas atpūtas cienītājiem būs iespēja iznomāt pludmales krēslus. Savukārt tiem, kuri savu naktsmītni būs ierīkojuši ZZ Telšu pilsētiņā, arī šogad būs iespēja izmantot ZZ Lazareti. Saules nogurdinātie šeit varēs atpūsties, vajadzības gadījumā saņemt pretiedeguma krēmu vai kādu plāksteri. Šogad tiek atjaunota arī ZZ Telšu pilsētiņas tradīcija - labāk noformētās telts konkurss. Telšu noformējumu un unikalitāti vērtēs un apbalvos Ufo ar palīgiem.

Savukārt visi tie, kuri jau laikus vēlas sagatavoties festivālam, aicināti apmeklēt interneta portālu draugiem.lv, kurā šogad ir izveidota īpaša festivāla lapa - http://www.draugiem.lv/beachparty/ Tajā iespējams uzināt visu par ZZ Baltic Beach Party - atrast patīkamus ceļabiedrus kopīgajam braucienam uz to, uzzināt labākās nakšņošanas iespējas Liepājā un tās apkārtnē, kā arī noskaidrot pilnu festivāla programmu. Turpretim īpašā sadaļā "Pielaiko festivālu" iespējams izveidot jautru fotogrāfiju ar sevi pludmales smiltīs un ievietot to savā draugiem.lv galerijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV