Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

"Zelta alus" flashmob akcijā sasniedz Latvijas rekordu (+VIDEO)

Edgars Džiguns, 28.07.2010. 12:19

„ZZ Baltic Beach Party" laikā ir sasniegts Latvijas flashmob akciju rekords – festivāla jubilejas apsveikumā piedalījās vairāk nekā 2000 dalībnieku. Šo īpašo akciju festivālam 10 gadu jubilejā dāvināja festivāla atbalstītājs „Zelta alus".
"Zelta alus" flashmob akcijā sasniedz Latvijas rekordu (+VIDEO)

23. jūlijā „Zelta alus" sadarbībā ar grupu „Tā Tā Tā" un ritma grupu „Pulsa Efekts" aicināja festivāla apmeklētājus piedalīties unikālā „Beach Party" apsveikumā un rekorda sasniegšanā. „Zelta alus" visiem akcijas dalībniekiem sarūpēja īpašus mūzikas instrumentus – 4500 tukšu un pavisam jaunu „Zelta alus" skārdeņu, kas flashmob akcijā tika izmantotas kā mūzikas instrumenti. Publikā katrs ar divām „Zelta alus" skārdenēm rokās sita ritmu līdzi leģendārās grupas „Queen" dziesmai „We Will Rock You", un tā ir pirmā reize pasaulē, kad tāds skaits alus skārdeņu publikas rokās tiek izmantotas kā mūzikas instrumenti. Pēc akcijas tās dalībniekiem kā piemiņas dāvanas tika pasniegta Zelta flashmob nozīmītes.

AS „Aldaris" izpilddirektors Tomass Panteli (Thomas Panteli): „"Zelta alus" apsveikums, pateicoties aktīvai festivāla publikas līdzdalībai, ir izdevies – muzikālais priekšnesums, ko vienotā ritmā vienlaikus izpildīja tūkstoši cilvēku, bija labākais veltījums „Beach Party" 10 gadu jubilejā! Jautri cilvēki, laba mūzika un interesantas izklaides – viss, kas ir vajadzīgs labam festivālam."

„Tas bija iespaidīgi! Tagad es saprotu, ko izjūt diriģenti dziesmu svētkos! Šīs sajūtas ir neaprakstāmas, jo uzstāties uz skatuves, kad ar tevi kopā ir tāds cilvēku pūlis, – tā ir patiesa bauda," saka grupas „Tā Tā Tā" solists Artis Dvarionas.

„ZZ Baltic Beach Party" organizators Raivo Mediņš: „Paldies visiem, kuri piedalījās lieliskajā apsveikuma akcijā! Mēs bijām patīkami pārsteigti, jo nekur pasaulē nekad nav realizēts kas līdzīgs, tāpēc šis apsveikums, kas papildināja leģendāro „Queen" dziesmu „We Will Rock You", bija unikāls un „Beach Party" jubilejai veltīts jo īpaši aizkustinošs. Paldies vēlreiz!"

Zelta alus flashmob akcijas video:

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV