Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Apbalvoti ZZ Baltic Beach party desmitgades fotomirkļa konkursa laureāti

Linda Igolniece, 24.07.2010. 09:47

Vakar, 23. jūlijā, norisinājās vairāku ZZ Baltic Beach Party viesu ilgi gaidītais notikums – „Bīčpārtija desmitgades fotomirkļa" konkursa rezultātu paziņošana.
Apbalvoti ZZ Baltic Beach party desmitgades fotomirkļa konkursa laureāti

Gatavojoties jubilejas festivālam, organizatori aicināja visus tos, kas kaut reizi ir bijuši starp tiem vairāk kā 300 tūkstoši apmeklētāju, kuri kopš 2001. gada, ir apmeklējuši pludmales festivālu, pāršķirstīt fotoalbumus un sameklēt spilgtākos festivāla kadrus. Pēc vairāk nekā mēneša ilga balsojuma portālā Delfi, Zelta Zivtiņas seriāla varoņi uz festivāla Lielās skatuves apbalvoja 3 konkursa uzvarētājus: Emīliju Bogdanovu, Dinu Ikavieci un Artūru Ķerbergu. Konkursā iesūtītās bildes festivāla organizatori aicina aplūkot gan portālā Delfi, gan pasākuma mājaslapā.

Tikmēr Liepājas smiltis ZZ Baltic Beach Party ritmos min neskaitāma daudzuma cilvēku pēdas, un nu var nenoliedzami apgalvot, ka gada gaidītākā ballīte turpina uzņemt apgriezienus. ZZ Beach Dance House dīdžeji jau trešo dienu rūpējas par vasaras naktij atbilstošu mūziku, kas nespēj atstāt vienaldzīgu, turpat ZZ meitenes parūpējas par tām festivāla apmeklētājām, kas nav paspējušas iegūt vakaram atbilstošu grimu. Savukārt pie Lielās skatuves fani netaupa balsis un spēkus, dejojot pie savu mīļāko grupu dziesmām, lai iegūtu iespēju nofotografēties ar ZZ varoņiem un iepazīties saviem elkiem Meet&Greet zonā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV