Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Kārlis Būmeisters ciemosies "Pie Humberta"

Uldis Pētersons, 13.10.2010. 15:08

Ir personības un viņu dzīvesstāsti, par kuriem ir sajūta - tie atraduši savu laimes zvaigzni jau dzimšanas brīdī. Nav jautājumu, kas esmu, kas būšu, kas padodas, kas sagāda prieku, jo dzīves pavediens jau agrā bērnībā sāk veidot piepildītas personības kopumu. Tā reizēm šķiet par Kārli.
Kārlis Būmeisters ciemosies "Pie Humberta"

Sestdien, 16.oktobrī, plkst. 18:00 Kārlis Būmeisters sniegs atbalsta koncertu Humbertam. Koncertā skanēs dziesmas no topošā albuma un varbūt pa kādam aizmirstam, bet sirdi saviļņojošam senam skaņdarbam. Noteikti būs iespēja ar Kārli arī parunāties un izvaicāt par radošā lidojuma niansēm.

Kārlis uz skatuves pirmo reizi kāpa 3 gadu vecumā, populārajā bērnu ansamblī Dzeguzīte, kurā ieguva Raimonda Paula piedēvēto skatuves vārdu -Kaža. Daudz atzinību un uztāšanos ap 20 pasaules vietās, kā arī 1996.gadā koncerts leģendārajā Ņujorkas „Madison Square Garden". Vēlāk sekoja" Putnu Balle" un duets Valters & Kaža. Līdz Kārlis nobrieda pats sava projekta radīšanai un šobrīd kopā ar grupu strādā pie jauna studijas albuma veidošanas. Jaunākais Kārļa sarakstītais skaņdarbs „Man ir viss" jau iemantojis daudzu klausītāju atzinību.

Pieskaries rudenim caur mūzikas skaņām, ne tikai tām, kas rodas no lietus dejas uz palodzes. Par satikšanos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV