Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

"Pie Humberta" gaidāms pankūku rīts un grāmatu tirdziņš

Uldis Pētersons, 05.11.2010. 12:42

Kā smaržo pankūkas Tavās mājās? Mazliet pēc bērnības, mazliet pēc pēc brīvdienu rītiem, mazliet un pavisam daudz pēc kopā pavadīta laika ar sev mīļajiem.. Katram savas smaržas nianses, stāsti un piedzīvojumi, bet nenoliedzami pankūku smarža ir tā, kas liek patīkami sarosīties un sejā neviļus iezogas smaids.
"Pie Humberta" gaidāms pankūku rīts un grāmatu tirdziņš

Sestdien, 6.novembrī, plkst. 10.00 Pie Humberta notiks pankūku rīts \piedzīvojums\. Ja atnāksi, varēsi tās sasmaržot, atcerēties savas pankūku cepšanas tradīcijas, vērot patīkamo procesu, kad kāds Tev tās ar gandarījumu pagatavo, un, protams, sākt savu sestdienu ar gardām pankūku brokastīm.

Pankūku cepēju lomās būs Verners Timoško, kurš par sevi saka ''radu, mīlu un ienīstu reklāmu'', bet no kreatīvi reklāmiskiem procesiem brīvajā laikā, tikpat radoši pievēršas gardu pankūku pagatavošanai, kā arī Signis Vāvere \mūsu uzticamākie ciemiņi atceras lielisko tiramisu\, kurš zina īstos pamatprincipus, lai tās sanāktu visgardāk - ''Jāgatavo nevis no grāmatas, bet no galvas un no sirds. Tāpēc es patīku sievasmātei. Nevis tikai tāpēc, ka mīlu viņas meitu, bet tāpēc, ka māku pagatavot pankūkas, kas ir plānas un neslīkst eļļā. Pankūkas tādā ziņā ir lielisks ēdiens. Tas palīdz tikt pie sievas un sievasmātes atzinības. Un ne tikai. ''

Vēl sestdienas rīta programmā gaidāma lietotu grāmatu izpārdošana. Cenas vairāk kā patīkamas, sākot no 0.00 līdz 1 latam, bet vidēji ikvienu piedāvāto grāmatu varēs iegādāties par 0.40 santīmiem. Esam tikuši galā ar piedāvājuma izlasi un varam apgalvot, ka tā patiešām ir gana interesanta, atliek tikai nākt un izvēlēties.

"Nāc ar draugiem, bērniem, vai nāc viens pats, kā ierasts gaidīsim ikvienu, lai kopīgi radītu un piedzīvotu pavisam īpašu setdienas rītu - gluži kā mājās gatavotas pankūkas, pašā Rīgas centrā. Sajūti, sasmaržo un esi kopā ar mums!" aicina sarīkojuma rīkotāji.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV