Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

"Pie Humberta" viesosies Māris Bērziņš

Uldis Pētersons, 19.10.2010. 13:48

Sestdien, 23. oktobrī, plkst. 17.00 Humberts aicina ļauties stāstu vilinājumam Māra Bērziņa vadībā.
"Pie Humberta" viesosies Māris Bērziņš

Romāns „Ērika Trauma sapnis", īsprozas krājums „Gūtenmorgens", grāmata bērniem „Resnais svešinieks" un lugu krājums „Iztēlojies" ir Māra radošo izpausmju augstākie punkti, par lugu krājumu „Iztēlojies" saņemta „Literatūras gada balva 2009" dramaturģijā. Šobrīd izdošanai tiek gatavota Māra piektā grāmata ar pagaidu nosaukumu „Titāna skrūves", bet 18.novembrī tiks atklāta izstāde „Stāsti par vēsturi", kurā varēs ne tikai lasīt Māra stāstus, bet aplūkot arī Aigara Bikšes nepabeigtās tēlniecības kolekciju.

"Pie Humberta" gaidāma iepazīšanas ar Māra Bērziņa radīto varoni Gūtenmorgenu, par kuru pats prozaiķis saka: „Viņa dzīvē absurds ir norma, bet norma ir absurds", kā arī ielūkošanās kādā daļā no gaidāmās izstādes „Stāsti par vēsturi", jo mēs tomēr esam nepacietīgi, ja runa ir par mākslu un iedvesmu, kura tā spēj dot.

Grāmatu veikals – bufete" Pie Humberta" piedāvā arī tēju, vīnu vai glāzi ruma.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV