Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Spāņu elektrometāla dīdžejs IKKI uzstājas MONSTERparkā

Mikus Ojers, 08.11.2010. 16:33

Par pasākuma IKKI MONSTERparkā izdošanos lai runā apmeklētāju komentāri, jo reti kurš varētu uzrakstīt relīzi, kas atspoguļotu tās emocijas un enerģiju, kas skeitparkā valdīja pagājušās piektdienas naktī. Publika bija fantastiska, nekāda naida, tikai laimīgas sejas un dejas līdz spēku izsīkumam. Starpcitu, līdz šim apmeklētākais MONSTERparka pasākums.
Spāņu elektrometāla dīdžejs IKKI uzstājas MONSTERparkā

Galerijas:

IKKI šo nodēvēja par savu pēdējā gada laikā labāko pasākumu un nosauca latviešus par pilnīgi trakiem ballētājiem. Viņš solīja jau drīzumā atgriezties Rīgā.

Esam pieraduši vakaru sākt ap vienpadsmitiem, šoreiz nācās programmas sākumu mazliet iekavēt, līdz saradās cilvēki, tomēr tas viss bija tikai uz labu, jo atlika vairāk laika sarunām. Skeitparks pamazām iekārtojas un, salīdzinot ar gada sākuma pasākumiem, organizatori centās padomāt par garderobi, ērtākām labierīcībām, siltumu, bāru pieejamību u.tml. Viss vēl nav pieslīpēts, bet tā pat kā Rīga arī MONSTERparks nekad nebūs gatavs.

Iesākumā norisinājās šova sacensības, kurās par tetovējumu no RĪGAS TINTES sacentās labākie Baltijas sportisti. Mirklī, kad skatītājiem nācās ar ovācijām noteikt labākā trika sacensību uzvarētāju starp mūsu pašu skrituļslidotāju Nilu Jansonu un BMX braucēju no Igaunijas Andres Lainevool, RĪGAS TINTES pārstāvji publikai palīdzeja izlemt un piešķīra tetovējumu Ls 150 vērtībā katram sportistam, šādi veicinot un popularizējot sadarbību, nevis sacensību mūsu visu starpā. Līdzīgi arī PARBMX flatland batlā starp labāko latvieti Dāvi Dudeli un labāko igauni Bert Ribul rezultātā uzvarēja draudzība.

Skrienot no radio uz dj setu Pienā, iesildīt publiku paspēja izcilais DJ Toms Grēviņš, bet noskaņu un dejas pēc IKKI pārsteidzoši izdevās saglabāt jaunajam un talantīgajam DJ E:91.

Milzīgs paldies STATS Seviss par atbalstu un ticību idejai, kā arī gaismu, skaņu un skatuves servisa kompānijai RJK, jo sevišķi, gaismotājam Aināram Pastaram par fantastisko ballītes atmosfēru. Ainārs arī vainojams pie krāšņo gaismu noformējuma Gustavo tūres noslēguma koncertā Arēnā Rīga.

Organizatoru pateicības - http://www.draugiem.lv/monsterparks/news/item/169559/

Partneri: STATS Serviss, Holy Baboon Agency (Aģentūra ar stila garšu) un gaismu, skaņu un skatuves iekārtu servisa kompānija RJK.

Atbalsta: Rīgas Tinte, Picērija Piranija, Bezrindas.lv un veikals S-Pot.

Informē: LNT, Draugiem.lv, LMK, Platforma.lv, Easyget.lv, ARTETV, Veto Magazine, JURMALAmedia, BOARDS.LV, Parbmx.com, Rideit.lv, Taktika.lv/jaunumi, Therolling.lv, Skateboarding.lv, Skateboardinfo.lv, Triecienspeks.lv, Rotos.lv.

Foto: Kārlis Briedis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV