Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

"Spring Kickoff" un Akil the MC koncerts Monsterparkā

Mikus Ojers, 08.03.2011. 14:36

25. martā Monsterparkā, Kroņu ielā 13A, Rīgā, notiks pasākumu sērijas "Spring Kickoff" fināla sacensības, kuru noslēgumā uzstāsies leģendārās Losandželosas hiphopa grupas "Jurassic 5" līderis Akil The MC.
"Spring Kickoff" un Akil the MC koncerts Monsterparkā

Monsterparks jau otro gadu pavasarī organizē "Spring Kickoff" sacensības. 12. martā skeitparks būs atvēlēts tikai riteņbraucējiem un notiks kā amatieru, tā meistaru sacensības „Nike 6.0" BMX un „S-Pot" MTB skeitparka disciplīnā. Savukārt 19. martā norisināsies „BOARDS.LV" skeitbords un „Taktika.lv" skrituļslidošanas sacensības. Labākie no šīm sacensībām tiksies 25. marta finālā.

"Spring Kickoff" pasākumu sērija noslēgsies ar repera Akil the MC koncertu, kuru pavadīs DJ T-Minus no ASV un DJ Winchester no Lielbritānijas. Apvienība "Jurassic 5" darbību pārtrauca 2007. gadā, un kopš tā brīža grupas dalībnieki uzsākuši solo karjeras. Pēc koncerta norisināsies afterparty ar "Ritma Institūta" dīdžejiem Ai-Va un Rudd.

12. ,19. un 25.marta sacensību daļa skatītājiem ir bezmaksas.
25. marta koncerta un afterparty biļetes iepriekšpārdošanā Biļešuserviss kasēs – Ls 3, pasākuma dienā – Ls 4.
Ieeja koncertā un afterparty no 18 gadu vecuma.

Vairāk par pasākumu meklē portālā Draugiem.lv:
http://www.draugiem.lv/springkickoff2011

Atbalsta: Ritma Institūts, STATS Serviss, gaismu, skaņu un skatuves iekārtu servisa kompānija RJK, Nike 6.0, BOARDS.LV, S-Pot, Taktika.lv.

Informē: Draugiem.lv, TVNET, LMK, Platforma.lv, Skeitparki.lv, Easyget.lv, Hiphopz.lv, Parbmx.com, Rideit.lv, Taktika.lv/jaunumi, Therolling.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV