Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

"Jurassic 5" līderis Akil The MC koncertēs "Monsterparkā"

Mikus Ojers, 22.03.2011. 14:23

Šo piektdien, 25.martā, Monsterparkā koncertēs leģendārās Losandželosas hiphopa grupas "Jurassic" 5 līderis Akil The MC, un norisināsies starptautiskas skeitparku sporta veidu sacensības.
"Jurassic 5" līderis Akil The MC koncertēs "Monsterparkā"

Losandželosas hiphopa apvienība Jurassic 5 darbību pārtrauca 2007.gadā, un kopš tā brīža grupas dalībnieki uzsākuši solo karjeras. Akils koncertā izpildīs dziesmas gan no Jurassic 5 repertuāra, gan no sava soloalbuma. Kopā ar Akilu uz skatuves kāps viņa oficiālais Eiropas tūres DJ no ASV DJ T-Minus 1. Apmeklētājus iesildīs DJ Winchester no Lielbritānijas. Pēc koncerta norisināsies afterparty ar Ritma Institūta dīdžejiem Ai-Va un Rudd.

Papildus jau izziņotajiem izpildītājiem pasākumā uzstāsies OZ A.K.A. Ozols, kurš patlaban devies Latvijas tūrē ar nosaukumu "Panorama".

Pirms koncerta norisināsies starptatusikas skeitparku sporta veidu sacensības, kurās tiksies labākie braucēji no 12. un 19.marta atlases sacensībām, kā arī viesi no Lietuvas, Igaunijas un Krievijas. Sacensības notiks „Nike 6.0" BMX, „S-Pot" MTB, "BOARDS.LV" skeitborda un „Taktika.lv" skrituļslidošanas skeitparka disciplīnā.

Sacensību daļa no 18:00 skatītājiem ir bezmaksas.

Koncerta un afterparty biļetes iepriekšpārdošanā Biļešuserviss kasēs – Ls 3, pasākuma dienā – Ls 4.

Koncerta sākums 21:00.

Ieeja koncertā un afterparty no 18 gadu vecuma.

Vairāk par pasākumu un programmu meklē portālā Draugiem.lv:

http://www.draugiem.lv/springkickoff2011

Atbalsta: Ritma Institūts, STATS Serviss, gaismu, skaņu un skatuves iekārtu servisa kompānija RJK, Nike 6.0, BOARDS.LV, S-Pot, Taktika.lv.

Informē: Draugiem.lv, TVNET, LMK, Platforma.lv, Easyget.lv, HHRadio, Streetshop, Hiphopz.lv, Skeitparki.lv, Parbmx.com, Rideit.lv, Taktika.lv/jaunumi, Therolling.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV