Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

MONSTERPARK ANNIVERSARY aizvadīts

Mikus Ojers, 02.02.2011. 10:11

Dažu dienu pauze pēc dzimšanas dienas var nozīmet tikai vienu – svētki ir izdevušies godam.
MONSTERPARK ANNIVERSARY aizvadīts

Galerijas:

Ar sacensībām un dzimšanas dienas ballīti tika noslēgts Monsterparka pirmais un, bez šaubām, veiksmīgais darbības gads. Šobrīd tiek izvērtēts padarītais un jau ir skaidri tuvākie plāni – dažādām sacensībām un notikumiem bagāts 2011.gads.

Sestdien skeitparkā sacentās labākie latviešu sportisti, kā arī viesi no Lietuvas un Krievijas. Īpaši jāizceļ „BOARDS.LV" skeitborda sacensības, no kurām 4 labākie latvieši izcīnija iespēju pārstāvēt Latviju vispasaules skeitborda un BMX sacensībās Simpel Session, kas norisināsies jau šonedēļ Tallinā. Nepārspēts palika Dima Dvoynishnikov no Krievijas, kurš pacēla latiņu pārējiem skeitbordistiem, tādejādi šīs kļuva par līdz šim skatāmākajām skeitborda sacensībām Monsterparka vēsturē. Uz Tallinu dosies Ričards Dunkulis, Maksims Feofilovs, Kārlis Bogustovs un Raitis Helmanis.

Priecēja „NIKE 6.0" BMX sacensības, jo bija ieradušies gandrīz visi mūsu labākie sportisti, kas dažādu iemeslu dēļ pagājušajā gadā bija liels retums. Saprotams, ka pirms Igaunijas neviens negrib pārcensties vai satraumēties, bet ar kvalitatīvu sniegumu pirmo vietu izcīnīja Oskars Zajarskis, aiz viņa Andris Dembovskis un trešais palika jelgavnieks Jānis Čunčulis.

„Taktika.lv" inlainā uzvarēja šī brīža spēcīgākais skrituļslidotājs Nils Jansons no Jūrmalas, 2.vietā rīdzinieks Konstantīns Makarovs, bet trešais Toms Slukins no Ventspils. „S-Pot" MTB disciplīnā pirmo reizi Latvijā bija ieradies ciemiņš no Lietuvas Rolandas Kiseliauskas un pārsteidzoši ierindojās 2.vietā, piekāpjoties mūsu pašu Mārim Orniņam, savukārt, 3.vietā valmierietis Edgars Bērziņš.

Uz gadadienu, pateicoties „STATS Serviss", izdevās īstenot sen lolotu ideju, un paralēli skeitparka aktivitātēm norisinajās „Triecienspēks" snovborda sacensības. Sīvā konkurencē par labāko tika atzīts Kristaps Kleinbergs.

Toms Grēviņš ar igauņu bundzinieku Kallervo Karu godam izpildīja iepriekš solīto un pasākuma viesiem būs ko atcerēties vēl vienu gadu. Baudāmu šovu uz sniegotajiem konteineriem izpildīja frīstaila slēpotāji – Rīgas Bendes.

Monsterpark saimnieki arī turpmāk aicina apmeklēt Monsterparka sacensbības un ballītes. Zināms, ka jau marta beigās uz Spring Kickoff finālu mūs apciemos grupas Jurrasic 5 līderis Akil the MC ar kolēģiem.

Partneri: STATS Serviss, Holy Baboon Agency (Aģentūra ar stila garšu) un gaismu, skaņu un skatuves iekārtu servisa kompānija RJK.

Sacensības atbalsta: Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Everest Fresh, Nike 6.0, Triecienspēks, veikali BOARDS.LV, Taktika.lv, Parbmx un S-Pot.

Informē: LNT, Draugiem.lv, TVNET, Easyget.lv, Skeitparki.lv, LMK, Platforma.lv, Veto Magazine, JURMALAmedia, Rideit.lv, Taktika.lv/jaunumi, Therolling.lv, Skateboarding.lv, Skateboardinfo.lv, Rotos.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV