Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Amber Muse pasākumā uzstāsies Chopstick

Amber Muse Records, 10.11.2010. 12:24

Ceturtdien, 18.novembrī, garo brīvdienu sākumā, bārā Star Lounge (Hotel Albert, Dzirnavu ielā 33) ar ruma "Captain Morgan" atbalstu notiks svinīgs Amber Muse Gathering sērijas pasākums ar vācu ierakstu kompānijas Suol šefa piedalīšanos – dīdžeju un producentu Chopstick. Kopā ar viesi spēlēs Bogdan Taran, Max Lomov, ZaZzy un DJ Dmi3.
Amber Muse pasākumā uzstāsies Chopstick

Amber Muse Gathering ballīte svinīgajā 18.novembra dienā sāksies jau plkst. 20:30, kad bārā pie atskaņotājiem parādīsies DJ Dmi3 ar vinila plašu kolekciju. Viņa seta laikā no Star Lounge logiem varēs vērot uguņošanu par godu Latvijas Republikas proklamēšanas dienai. Plkst. 22:00 p asākums turpināsies uz galvenās deju grīdas, kur no sākuma spēlēs Bogdan Taran un Max Lomov, pēc tam uzstāsies hedlainers Chopstick, un pabeigs muzikālu vakaru DJ ZaZzy. Vizualizācijas pasākumā nodrošinās CBETOMUSIC dalībnieki.

Chopstick piedzima vjetnamiešu ģimenē Hamburgā, dzīvoja Štutgartē un Vankūverā, kamēr nepārvācās uz Vācijas elektroniskās mūzikas galvaspilsētu – Berlīni. Bez strādāšanas pie saviem skaņdarbiem kopā ar Martin Eyerer, JonJon, Till von Sein, Fritz Kalkbrenner un citiem, viņš remiksēja tādu mākslinieku singlus kā Madonna, Deep Dish, Miss Kittin, Sister Sledge u.c. No 2007.gada viņš vadīja leiblu Baalsaal, kas ieguva atzinību underground mūzikas aprindās pasaulē. 2008.gadā Baalsaal nomainīja vārdu uz Suol, kas pēc žurnāla DJ Mag viedokļa "spīd spožāk, nekā Paradise Garage spoguļbumba". Chopstic organizē Suol rezident-pasākumus tādos pazīstamos Berlīnes klubos kā Watergate un Cookies.

Ballīte Amber Muse Gathering ar ruma "Captain Morgan" atbalstu ilgs no plkst. 20:00 līdz 4:00. Līdz plkst. 22:00 ieeja bezmaksas, pēc tam – 7 Ls. Ieraksts viesu sarakstā vai flaiers sniedz priekšrocības pie ieejas: bezmaksas iekļūšanu pasākumā līdz 23:00, un pēc tam – par 3 Ls. Lai pierakstītos viesu sarakstā, sūtiet vārdu un uzvārdu uz info@ambermuse.com (līdz 17.novemrbim ieskaitot).

Atbalsta: viesnīca Albert Hotel, restorānu tikls Double Coffee, Capital FM, TV24, ind-ex.lv, nightlife.lv, DanceRadio.lv.

www.myspace.com/chopstickmusic

Pasākums: Amber Muse Gathering
Datums: 18.novembris, 20:30 – 4:00
Vieta: bārs Star Lounge (Albert Hotel, Dzirnavu 33)
Dīdžeji: Chopstick (Suol, Berlīne) + Bogdan Taran, Max Lomov, ZaZzy, Dmi3.
Ieeja: pēc viesu saraksta vai ar flaieri līdz 23:00 – bezmaksas, pēc tam – 3 Ls.
Bez viesu saraksta līdz 22:00 bezmaksas, pēc tam – 7 Ls.
Vārdus un uzvārdus viesu sarakstam sūtiet uz info@ambermuse.com (līdz 17.novemrbim).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV