Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bumbieris klausītājiem dāvina Enģeli un gatavojas lielkoncertam

Juris Millers, 22.11.2010. 14:16

Dziedātājs Ainars Bumbieris šajos Ziemassvētkos klausītājiem piedāvā jaunu Ziemassvētku radiosinglu – komponista Borisa Rezņika skaņdarba "Enģelis" jauno versiju un gatavojas Ziemassvētku lielkoncertam ar "Mirage Jazz Orchestra".
Bumbieris klausītājiem dāvina Enģeli un gatavojas lielkoncertam

Ziemassvētku lielkoncerts kinoteātra "Rīga" Lielajā zālē notiks 19. decembrī pl. 17.00 un tajā skanēs ne tikai Borisa Rezņika "Enģelis" un citas latviešu komponistu Ziemassvētku dziesmas, bet arī pasaules slavenu Ziemassvētku dziesmu džeza versijas, ko izpildīs Ainars Bumbieris un "Mirage Jazz orchestra". "Klausītāji varēs dzirdēt savas iemīļotās svētku dziesmas pavisam jaunās skaņās", par gaidāmo koncertu saka Bumbieris. Biļetes uz šo koncertu jau tagad ir nopērkamas visas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv .

Savukārt dziesmas "Enģelis" jaunās versijas ierakstā piedalījās ne tikai pats dziesmas autors Boriss Rezņiks, kurš veidoja dziesmas jauno aranžējumu, bet arī Tālis Gžibovskis (sitamie instrumenti), Romāns Vendiņš (taustiņi), Valdis Lavrinovičs (ģitāra) un Zigmunds Žukovskis (bass), kā arī Lielvārdes Violetais koris. "Šis bija ne tikai liels gods, bet arī milzīga atbildība strādāt ar tik izciliem mūziķiem, kuri jau bija personības mūzikā jau daudzus gadus pirms biju dzimis. Gribētu pateikt īpašu paldies Borisam Rezņikam un Valdim Pavlovskim par to, ka viņi uzrakstīja tik emocionālu un dziļu dziesmu kā "Enģelis" un atļāva man iedziedāt tās jauno versiju", saka dziedātājs Ainars Bumbieris, kurš dziesmu "Enģelis" uzskata par vienu no visskaistākajām kvarteta "Eolika" dziesmām. Dziesma "Enģelis" ir pieejama arī Latvijas mūzikas interneta veikalos – www.doremi.lv un www.platforma.lv .

Latvijas televīziju kanālos šobrīd ir redzams arī dziesmas "Enģelis" videoieraksts, kas tapis 23. augustā Dzintaru koncertzālē, kur Ainars Bumbieris bija īpašais viesis kvarteta "Eolika" 30 gadu jubilejas lielkoncertā. Koncerta video fragments ir redzams arī internetā - http://www.youtube.com/watch?v=70dnCBEmgvQ

Dziesma "Enģelis" ir dziedātāja Ainara Bumbiera trešais radiosingls – šogad klausītāju vērtējumama jau tika nodotas dziesmas "Fairytale" džeza versija un Zigmara Liepiņa skaņdarba "Ceļojums" jaunā versija. Līdz šim Ainars Bumbieris bija pazīstams kā grupas "Latte" solists, bet uzsākot solodarbību šogad viņš ir aktīvi koncertējis ne tikai Latvijā, bet arī Kanādā un ASV.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV