Svētdiena, 02.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Lība, Emma;

Itāļus „Spiritual Front" iesildīs „Ēnu kaleidoskops" un vairāki dīdžeji

Edgars Āboliņš, 24.11.2010. 16:13

Piektdien, 26. novembrī NABAKLAB uzstāsies leģendārā itāļu neo-folk grupa „Spiritual Front", kurus iesildīs pašmāju apvienība „Ēnu kaleidoskops".
Itāļus „Spiritual Front" iesildīs „Ēnu kaleidoskops" un vairāki dīdžeji

"Ēnu kaleidoskops" pagaidām ir vienīgā dark-folk, neo-folk stilā spēlējošā grupa Latvijā. Grupas pirmsākumi meklējami Lietuvā, Kauņā, 2004.gada oktobrī.

Ēnu kaleidoskopa" mūzikā un tekstos savijas ikdienas un pārdabiskā tēmas, dabas un pasaku motīvi. Grupas koncepciju būtībā izsaka frāze: "Ēnu kaleidoskopā turpina mainīties ēnas; satumstot, pārklājoties, veidojot jaunas dzīvības". Ēnas – tās ir šīs pasaules atbalsis; tās vienlaikus ir arī pasaules mums blakus, kur bieži vien daudz kas notiek ačgārni, no mūsu redzes punkta skatoties. Ēnas dzīvo savu dzīvi, tās pakļaujas tikai šķietami. Kaleidoskops – tas ir mūžīgi mainīgais, "attēli", "mozaīkas" tajā nekad nav tādas pašas kā iepriekš.

Šī gada rudenī iznāca grupas debijas albums "Ēnu kaleidoskops", kurā iekļautas gan dziesmas no grupas pirmsākumiem, gan dažas salīdzinoši jaunākas dziesmas. Oktobrī, Ģertrūdes ielas teātrī notika arī albuma prezentācijas koncerts, kopā ar apvienību "Laiva".

Pasākumā pirms un pēc mūziķiem būs iespējams dzirdēt vairāku dīdžeju priekšnesumus – kluba abās zālēs spēlēs dīdžeji Korps un SKD, kā arī DJ apvienība „Pērļu zvejnieks", kuri bijuši vieni no pirmajiem radio „Naba" darboņiem un piedalījušies radio izveidē.

Biļetes iespējams iegādāties visās „Biļešu serviss" kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv

Pasākuma sākums plkst. 21:00

www.nabaklab.lv; www.myspace.com/spiritualfront

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV