Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Aizvadīts labdarības koncerts „Izdari sirds darbu"

Zita.Norlinde, 29.11.2010. 13:07

Trešdien, 24. novembrī, mūzikas klubā „Nabaklab" notika labdarības koncerts „Izdari sirds darbu". Koncertā gūtie ienākumi tika ziedoti Dzīvnieku patversmei „Līči". Labdarības koncertā uzstājās: Leystein, M.ART.A, AK 69, Oranžās brīvdienas un Acid Rain. Par dejām vakara gaitā rūpējās Dj Mārtiņš Zālīte.
Aizvadīts labdarības koncerts „Izdari sirds darbu"

Pasākuma laikā ikviens koncerta apmeklētājs piedalījās izlozē, kurā bija iespējams laimēt dažādu Latvijas mākslinieku albumus. Mūzikas albumus, paužot savu atbalstu koncertam, sniedza – Prāta vētra, Instrumenti, Astro'n'out, Gaujarts, S.I.L.S., Tumors un Ēnas.

Koncertu atbalstīja: Radio Naba klubs „NABAKLAB", SIA „Moora", „Pica LuLu", SIA „Valmiermuižas alus", SIA „Draugiem.lv".

Dzīvnieku patversmes „Līči" mērķi ir nodrošināt jebkuram dzīvniekam, kuram jebkādu iemeslu dēļ ilgstoši nevar atrast jaunu saimnieku, uzturēšanu to mūža garumā, izveidojot un uzturot dzīvnieku pansionātu, kā arī veicināt labvēlīgu attieksmi pret dzīvniekiem, neatkarīgi no to sugas, vecuma un veselības stāvokļa, un apzinoties dzīvnieku kā nozīmīgu vides sastāvdaļu, veicināt visas vides sakārtošanu, veidojot labvēlīgus dzīves apstākļus gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem.

Foto: Billijs Locs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV