Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

Klubā "Nabaklab" notiks festivāla „Laba Daba" ieskaņas pasākums

Edgars Āboliņš, 08.12.2010. 13:54

Sestdien, 11. decembrī klubā "Nabaklab" notiks festivālam „Laba Daba" veltīts pasākums, kurā uzstāsies dažas no festivālā redzētajām grupām un dīdžejiem.
Klubā "Nabaklab" notiks festivāla „Laba Daba" ieskaņas pasākums

Festivāls „Laba Daba" notika šī gada 6. un 7. augustā Līgatnes pagasta Ratniekos, un abās dienās kopā tas pulcēja ap 6000 apmeklētāju. Festivālā uzstājās Latvijā atzītākie pašmāju mūziķi un vairāki ārvalstu viesi. Jau zināms, ka 2011. gadā „Laba Daba" notiks turpat Ratniekos no 5. līdz 7. augustam un drīzumā tiks paziņoti pirmie festivāla dalībnieki.

Par godu festivālam 11. decembrī klubā "Nabaklab" notiks „Labas Dabas" ieskaņas pasākums, kurā piedalīsies „Oranžās brīvdienas" un „Pulse effect", kā arī jaunie un daudzsološie „B-sea surfers". Par dejām kluba mazajā zālē gādās DJ Ernesto un meitenes no apvienības "Crystral Sound System".

Sestdienas koncerta sākums ap plkst. 22:00, ieeja bez maksas tiem, kas jau iegādājušies biļetes uz nākamo „Laba Daba" festivālu vai saglabājuši aproces no šī gada pasākuma.

Atgādinām, ka tikai līdz 1.janvārim festivāla biļetes ir pieejamas par īpaši saulainām cenām visās biļešu servisa kasēs.

„Laba Daba" - festivāls cilvēkiem, kas pagriež pasauli!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV