Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„SimfoNiMo" koncertē Ventspils teātra namā „Jūras vārti"

Zane Estere Gruntmane, 14.12.2010. 12:36

Sestdien, 18. decembrī, plkst. 16:00 Ventspils teātra namā „Jūras vārti" vienreizēju elektroniskās un simfoniskās mūzikas sintēzi piedāvās džeza grupa „Nimo" un Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri (LNSO) kopprojektā „SimfoNimo".
„SimfoNiMo" koncertē Ventspils teātra namā „Jūras vārti"

„SimfoNiMo" klausītājus pirmo reizi uzrunāja 2009. gadā ar neparastu un eksperimentālu muzikālo skanējumu, kurā sapludināta simfoniskā un elektroniskā mūzika. Kā atzīst LNSO diriģents Andris Poga, tad, viņaprāt, šis ir izaicinājums katram mūziķim, kas piedalās koncertā, jo tā ir sava veida provokācija – robežu nojaukšana starp dažādiem mūzikas žanriem.

Koncertā Ventspilī „SimfoNiMo" izpildīs ne tikai zināmus klasiskās mūzikas skaņdarbus „NiMo" apdarē un komponista Nika Gothama oriģinālskaņdarbus, bet arī skaņdarbus no „NiMo" nule izdotā debijas albuma „The World is Your Oyster".

Koncerta laikā ikvienam interesentam būs lieliska iespēja iegādāties "NiMo" debijas albumu par īpašu cenu.

Seko līdzi grupas NiMo jaunumiem sociālajos portālos:
Facebook: http://www.facebook.com/#!/pages/NiMo/110017292393433
Twitter: http://www.twitter.com/NiMoJazz
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=46114

Grupa „Nimo" par informatīvo atbalstu saka paldies portālam DELFI, radio KLASIKA, IR, Mūzikas Saule, Kultūras Forums, Easyget.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV