Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pēc nedēļas notiks pārceltais Elīnas Garančas koncerts Rīgā

Mārtiņš Pučka, 21.02.2011. 13:12

28. februārī plkst. 19.00 Lielajā Ģildē notiks pārceltais Elīnas Garančas koncerts „Garanča un Šišons spāņu mūzikā", kas sakarā ar Elīna Garančas veselības problēmām nenotika pagājušā gada 18. septembrī.
Pēc nedēļas notiks pārceltais Elīnas Garančas koncerts Rīgā

Koncertā tiks atskaņoti skaņdarbi no Elīnas Garančas jaunā albūma „Habanera". Tajā dzirdēsim galvenokārt spāniskus motīvus – gan spāņu dziesmas un melodijas no sarsuelām, gan fragmentus no Nikolaja Rimska-Korsakova "Spāņu kapričo" un Žorža Bizē operas "Karmena". Vēl koncertā būs dzirdami arī vairākas itāļu operu ārijas, kas izvēlētas no Amilkāres Ponkjelli "Džokondas" un Gaetāno Doniceti "Favorītes".

Pēc koncerta Rīgā Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris kopā ar galveno diriģentu un māksliniecisko vadītāju Karelu Marku Šišonu un pasaulslaveno latviešu operdziedātāju Elīnu Garanču dosies Eiropas koncertturnejas otrajā daļā, sniedzot koncertus Bādenbādenē un Vīnē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV